tiistai 12. elokuuta 2014

Tauko pieni kohta koitti

Viime syksynä kerroimme, kuinka olemme kaavoihin kangistuneita mitä tulee taukopaikan valintaan mökkimatkoilla. Tänä kesänä päätimme mummin kehoituksesta testata ihan uutta taukopaikkaa. Kahvilan tienhaaraa etsiessämme myös takapenkiltä alkoi kuulua puheen sorinaa, mutta vanhemmat sulkivat suut sanomalla, että nyt täytyy keskittyä oikean paikan löytämiseksi. Vihdoin pihaan päästyämme kuuntelimme myös takapenkkiläisten asian ja sehän olikin, että "ai me mennään taas tänne". Selvisi, että lapset olivat testanneet paikan jo aiemmin isovanhempien kanssa tehdyllä mökkireissulla. Yksi U-käännös olisi siis vältetty, jos olisi kuunneltu lasten asia heti ;)

 

Mutta siis itse asiaan, eli siihen taukopaikkaan. Viipurilainen Cafe & Deli sijaitsee Vääksyssä, 24-tien varrella, Kanava Golfin läheisyydessä. Paikka välittää lähiruuan ilosanomaa ja tarjoaa omia leipiä sekä leivonnaisia ja muita sesonkiin sopivia tuotteita. Tiskit notkuivat toinen toistaan herkullisemman näköisiä pullia ja ainakin testattu solmupulla oli testihetkellä oikein pehmeä ja tuore. Hyllyistä löytyi myös lämpimät leivät tuliaisviemisiksi mökille, joten sekin asia saatiin samalla kerralla hoidettua.


Uudenkarhean rakennuksen saniteettitilat olivat niin ikään erittäin hyvin varustellut. Hoitopöydän lisäksi inva wc/lastenhoitohuoneesta löytyi myös kosteuspyyhkeitä ja vaippoja. Lapsia viihdyttivät kahvilan terassilla olleet polkutraktorit, eikä loppumatkalle meinattu päästä enää lainkaan. Viipurilainen Cafe & Deli nousi heittämällä meidän mökkimatkamme ykköstaukopaikaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti