tiistai 26. elokuuta 2014

Lahja sankarille, jolla on jo kaikkea

Tuleeko teilläkin välillä lahjan keksimisen vaikeus lapselle, jolla on jo kaikkea? Aineeton lahja, esimerkiksi pääsy-/elokuvalipun tapaan on tietenkin aina toivottu, mutta joskus ne rokottavat lompakkoa hieman liikaa. Meidän lapset saivat taannoin kutsun naapurin pojan synttärikemuihin. Oikea juhlapäivä oli ollut kuukausi aiemmin, jolloin sankaria oli jo lahjottu varsinaisella lahjalla. Synttärijuhliinkaan ei kuitenkaan haluttu mennä tyhjin käsin, joten jotain pientä mutta mielekästä oli keksittävä.


Muutaman ajatustuokion jälkeen päähän hiipi ajatus taikataikinasta. Resepi löytyi helposti googlen avulla, esimerkiksi täältä, ja sitten ei muuta kuin ideaa toteuttamaan. Hankin Tigerista ison lasipurkin, jonne laitoin taikataikinan kuivat aineet. Laitoin aineet suoraan sekaisin, jotta aineita voi käyttää kerralla pienemmänkin määrän. Purkin kylkeen laitoin ohjeen taikataikinan muodostamisesta sekä paistamisesta. Lisäksi hankin mukaan vielä Tigerista vesivärilevyn, jonka avulla taideteokset voi värjätä mieleisiksi.

Ja mitä siitä taikataikinasta sitten voi tehdä? Vaikkapa tällaisia herkkuja!Onko taikataikina teille tuttu askarteluaine?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti