keskiviikko 20. elokuuta 2014

Lahjaideoita 3-vuotiaalle tytölle

Meidän perheen nuorimmainen on tyyliltään ja toiveiltaan perusneiti. Päälle eksyvät vaatteet ovat väriltään pääosin pinkkiä, hiuksissa pitää aina olla pompula tai pinni, ranteesta ja kaulasta löytyy joka päivä runsaasti koruja ja kädessä roikkuu mukana herkeämättä käsilaukku tärkeine sisältöineen.

Kuvat: Molly B Couture, Fiskars, Micro Scooter, Sigg, Desigual, Oppi&ilo, Elvari Korut, Tangle Teezer.
Yllä olevaan kollaasiin on kerätty meidän neidin (ja vähän äidinkin) synttäritoiveita. Osa toteutui ja osa jäi odottamaan tulevaa joulua. Korut ja hiuslaitteet ovat pienille tytöille varmasti mieleisiä heti, kun hiukset vähänkin kasvavat. Niitä on hyvä myöskin olla olemassa tarpeeksi, sillä päiväkodissa on mystinen musta aukko, mihin kyseisiä aarteita usein katoaa. Tangle Teezerin hiusharjan kupissa on hyvä säilyttää pompuloita silloin kun niitä ei tarvita.

Askarteleminen on meidän perheessä erittäin suosittua puuhaa ja miten ihana onkaan silputa paperia uusilla värikkäillä ja ennen kaikkea omilla saksilla. Myös Oppi&ilo puuhakorttien ja -vihkojen täyttäminen on jo kolmevuotiaille mieleistä. Me olemme käyttäneet kortteja paljon esimerkiksi automatkoilla ja lisäpakkaus on aina tervetullut.

Äidin toiveesta lahjalistalle päätyi myös Siggin metallinen juomapullo. Pullossa vesi pysyy viileänä ja maku parempana kuin tavallisissa muovipulloissa. Jotta äiti saa pitää omat käsilaukkunsa, kannattaa pienille neideille hommata omansa. Meillä ainakin äidin laukkukaapilla käydään vähän turhankin tiheään ;).

Tänä vuonna tyttären se isoin synttärilahja oli kolmipyöräinen potkulauta. Micro scootereita on saatavilla kaikilla sateenkaaren väreillä ja meidän tytär valitsi arvatenkin pinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti