perjantai 15. elokuuta 2014

3-vuotiaan juhlahumua

Kesä on ollut juhlan aikaa. Vasta nyt tuli sopiva hetki kirjoittaa meidän pikkuneidin 3-vuotissyntymäpäivistä, joita juhlittiin jo heinäkuussa. Ilma oli helteinen ja päivä muutenkin oikein onnistunut. Vieraslistalla oli kymmenkunta lasta vanhempineen, joten vilskettä riitti.


Mitään erillistä teemaa juhlissa ei ollut, kunhan vain kaikki oli vaaleanpunaista. Koristepompulat oli hankittu Ikeasta ja brittiläisestä nettikaupasta ja kangasviirit Hemtexistä. Tarjoiluina juhlissa oli ystävän tekemä suloinen Hello Kitty -kakku, suklaamuffinssit sekä pari suolaista piirakkaa. Näiden lisäksi tarjolla oli vielä kaupan pikkuleipiä sekä hedelmiä.



Kesäsynttäreissä on se hyvä puoli, että juhlatilaa voi hyvin jatkaa myös ulos. Lapsilla on enemmän tilaa juhlia ja tekemistäkin on enemmän. Näin ollen ohjelmanumeroiden keksiminen ei ollut niin tarpeellista, vaan juhlat etenivät omalla painollaan.



Yksi ohjelmanumero juhlissa on kuitenkin aina paikallaan ja siihen liittyy myös ns. goodiebagien jakaminen. Tällä kertaa toteutimme kutsuilla pienen askartelupajan. Jokainen lapsi sai pienen ja tyhjän pilttipurkin, jonka sai koristella haluamallaan tavalla erilaisia tarroja hyväksi käyttäen. Kun purkki oli valmis ja nimilappukin paikoillaan, sai sen täyttää karkeilla ja kuivatuilla hedelmillä. Lapset olivat ohjelmanumerosta erittäin innoissaan ja toki purkin sisällöstä myös!
Kuinka teillä on juhlittu pieniä prinsessoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti