maanantai 18. elokuuta 2014

Pizzaa poikien kanssa

Testiryhmän tyttövahvistuksen ollessa muissa puuhissa, oli meillä harvinainen äiti-poika -päivä kaupungilla. Ohjelmaan kuului syysvaatteiden etsimistä ja lounastamista. Aleksin liikkeissä kierrellessämme alkoivat pikkumiehet valittaa vatsojen kurnivan ja niinpä päätimme mennä syömään Keskuskadun La Famigliaan. Ketjun ravintoloissa olemme käyneet lasten kanssa ennenkin, täältä voi lukea raporttia Flamingon La Famigliasta.


Keskuskadun La Famiglian edustalla on ihan viihtyisä terassi, mutta me ajattelimme, että lasten kanssa ruokailu olisi helpompaa ja rauhallisempaa sisätiloissa, joten sinne siis ohjasimme joukkomme. Porukan kuopukselle oli rattaat mukana ja niiden kanssa saa varautua muutamaan portaaseen ravintolan sisäpuolella. Meitä oli matkassa kaksi aikuista, joten olisimme selvinneet ominkin avuin, mutta mukavaa oli, että ravintolahenkilökunta riensi nostoavuksi heti kun astuimme ovesta sisään.Isot pojat ryntäsivät oitis leikkipaikalle ja siitä vierestä löysimme vapaan pöydän. Leikkipaikan lähellä oli myös valikoima syöttötuoleja sekä mikro purkkiruoan omatoimista lämmittämistä varten. Me kuitenkin tilasimme koko porukalle lounaspizzat, lapsille yksi ja meille äideille toinen. Salaattipöydän antimista lapsille maistui parhaiten leipä, jota piti jopa vähän säännöstellä, että tilaa jäisi pizzallekin. Kinkku-ananaspizza upposi hyvin naperoille ja äiditkin tulivat kylläisiksi omasta mozzarella-rucola -täytteisestä puolikkaastaan.


La Famiglian wc-tilat sijaitsevat lasten kanssa liikuttaessa hieman hankalassa paikassa, nimittäin kellarikerroksessa jyrkkien kierreportaiden päässä. Tilavassa naisten vessassa oli potta ja kapeahko pöytätaso, mutta ei varsinaista hoitopöytää.

Me lähdimme La Famigliasta hyvillä mielin, etenkin kun poislähtiessä henkilökunta tuli jälleen avustamaan rattaiden nostamisessa portaikosta. Leikkipaikallisia ravintoloita ei ole Helsingin keskustassa liiaksi, joten tässäpä yksi varteenotettava vaihtoehto niille, jotka sellaista kaipaavat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti