lauantai 15. maaliskuuta 2014

Talvinen lomaviikko Rukalla

Talvinen lomaviikko Rukalla alkaa olla takanapäin ja kotimatka voi alkaa. Viikko on ollut tapahtumarikas ja erilaisia aktiviteetteja täynnä. Rinteessä emme tällä reissulla käyneet vaan panostimme enemmän edulliseen murtsikkaan. Seuraavassa kuvapläjäys, miltä meidän Rukan lomamme näytti.
Viikon aikana laskimme paljon pulkalla ja liukurilla niin mökin pihassa olevassa lumikasassa kuin laskettelurinteiden kupeessakin. Lapset nauttivat ja vanhemmat parantelevat häntäluitaan seuraavat viikot...
Murtsikkasuksille ehdimme useaan otteeseen. Helpot ja tasaiset hiihtoladut sopivat hyvin myös lapsille ja kääntymään pääsi heti kun junioriväki väsähti. Ilmat suosivat ja aurinkolaseillekin oli käyttöä.
Herkullisia munkkeja piti toki nauttia aina hiihtolenkin päätteeksi. Nam!
Viihdykettä lähdimme etsimään Rukankylään, kauppakeskus Kumpareeseen. Löytyihän sitä ja tarvittavat hoitotoimenpiteetkin saatiin suoritettua.
Lammintuvan aktiviteetit olivat kovasti junioriväen mieleen! Poroajelut, napakelkat, ja köysiradat olivat uutta viihdykettä liukurimäen rinnalle!
Kauppareissun yhteydessä piipahdimme Kuusamo-infossa, Karhun tassussa. Sisältä löytyneessä Puuhapiilossa sai asetella pehmeitä eläimiä seinille oikeisiin kohteisiin.
Uintireissukohteeksi valitsimme Kuusamon tropiikin sijaan budjettiversion, eli Kuusamon uimahallin. Pienet (8kk-5v) lapset kun eivät kuitenkaan olisi niin perustaneet liukumäistä yms. joten ajattelimme peruslastenaltaan riittävän. Ja riittihän se! Eurot säästyivät ja lapset uivat tyhjässä lastenaltaassa hymyssä suin. Erityisesti 8kk:n ikäisen ensikosketus uima-altaaseen sujui oikein iloisissa merkeissä!
Tällaiselta näytti meidän Rukan lomamme. Pari postausta Rukalta olisi vielä tulossa lähipäivinä. Onko siellä ruudun takana Rukan kävijöitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti