lauantai 8. maaliskuuta 2014

Lasten matkassa somessa

Helsinki on täynnä tapahtumia ja tekemistä lapsille. Jos vain itse haluaa, varmasti vuoden jokaiselle päivälle löytyy puuhaa, nähtävää ja koettavaa. Omatoimiretkeilyyn sopivien kohteiden lisäksi kymmenet tahot järjestävät jatkuvasti tapahtumia, konsertteja, festareita, luontoretkiä, näyttelyitä, markkinoita, työpajoja ja muita menoja, jonne lapsivieraat ovat tervetulleita. Vaan mistäpä näistä kaikista saisi tiedon? Ja mielellään vielä etukäteen, ettei tarvitsisi jälkikäteen harmitella, kun kuulee kaverilta tai lukee blogista tai lehdestä, että ai tällainenkin juttu olisi ollut...Tätä me blogin äidit aikanaan pohdimme ja kun emme löytäneet sellaista nettisivua tai sosiaalisen median kanavaa, josta ne helposti saisi kurkattua, päätimme perustaa tarkoitusta varten ensin blogin, sitten sen tapahtumakalenterin ja vähän myöhemmin blogin Facebook-sivut.
Keräämme blogin tapahtumakalenteriin silmiimme sattuvia kivoja, lapsille sopivia menovinkkejä. Koska olemme ensisijaisesti äitejä pienille lapsillemme ja blogin kirjoittamiseen varattu aika on varsin rajallinen, olemme rajoittaneet tapahtumakalenterin ylläpitämisen tässä vaiheessa vain omaan kotikaupunkiimme Helsinkiin. Tosin joskus, jos esimerkiksi Espoossa tai Vantaalla tapahtuu jotain oikein mielenkiintoista, saatamme kyllä tästäkin vinkata. Lasten matkassa Facebook-sivuille päivitämme joka viikon alussa tapahtumakalenterista koosteen viikon menovinkeistä. Jos siis haluat saada omalle Facebook-seinällesi viikon alussa näppärän tiivistelmän Helsingin lapsiperheille suunnatuista tapahtumista, tässä on ensimmäinen syy käydä tykkäämässä Lasten matkassa -sivusta.
Seuraava syy on, että linkitämme kaikki postaukset FB-sivuille, eli kun blogissa tapahtuu jotain, tulee siitä tieto myös Facebook-seinälle. Ja kolmas hyvä syy on, että järjestämme blogin Facebook-sivuilla välillä kivoja arvontoja. Luvataan tässä näin julkisesti, että jotain kivaa on tiedossa aina, kun tykkääjien määrässä päästään uudelle 100-luvulle. Ensimmäinen satanen paukkuikin juuri rikki, joten... ta-daa, on arvonnan aika! Arvomme kaksi kappaletta blogissa aikaisemmin esiteltyä virkattua lippahattua. Arvontaan voi osallistua Lasten matkassa Facebook-sivuilla.
Tervetuloa tykkäämään! ;)
P.S. Mainostetaan nyt samalla, että meillä on myös Twitter-tili ja vaikka olemmekin twiittien maailmassa vielä vähän untuvikkoja, voi meitä seurata sielläkin @Lastenmatkassa.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti