tiistai 4. maaliskuuta 2014

Laadukasta second handia Yhdysvalloista

Ei ehkä ihan heti arvaisi, että Viikin maalaismaiseman keskeltä löytyy tuulahdus lastenvaatemuotia suoraan Jenkkilästä. Ihan lähipäivinä Gardenian trooppisen puutarhan naapurissa kuitenkin avaa ovensa raikas ja tyylikäs lasten second hand -myymälä ROK Clothing. Nimensä ROK Clothing on saanut vaatteiden tyylisuunnan sijaan omistajaperheen pojilta (Rasmus, Oliver & Kasper), eli valikoima ei koostu yksinomaan minikokoisista bändipaidoista, nahkarotseista tai pillifarkuista.
Me pääsimme tutustumaan myymälän tarjontaan ennen varsinaisia avajaisia. Saavuimme shoppailemaan autolla ja Gardenian parkkipaikalta löytyikin hyvin parkkitilaa. Pihapiirissä on myös lapsille pieni leikkipaikka, joka vetikin heti testiryhmän junioreita puoleensa. Julkisillakin pääsee perille helposti, esimerkiksi Jokeri-linjalla 550, jonka lähin pysäkki on muutaman sadan metrin päässä.
ROK Clothingin vaatteet ovat käytettyjä, mutta hyväkuntoisia laatuvaatteita Yhdysvalloista. Omistaja saikin vakuutella moneen otteeseen, että vaatteet todellakin ovat käytettyjä. Vaatteiden laatu ja siisti esillepano kun poikkeavat selkeästi muista second hand -liikkeistä. Myytävien vaatteiden joukossa on paljon jenkkimerkkejä, kuten Ralp Laurenia, Tommy Hilfigeriä ja GAPia. Tytöille on tarjolla ihania tylliunelmia ja mekkojen joukosta löytää varmasti sopivan asun vaativammallekin pikkuprinsessalle. Lisäksi rekeillä roikkuu runsaasti ihan pikkuruisia vaatteita. Mikäli lähipiirissä on aikaisilla viikoilla maailmaan saapunut tai muuten vain pienikokoinen uusi tulokas, kannattaa siis käydä katsastamassa ROK Clothingin valikoima.
Jos second hand ei vaatteiden esillepanossa tai ulkonäössä näykään, niin hinnoissa se on kuitenkin kivasti huomioitu. Esimerkiksi meidän matkaan lähti pikeepaita 50 sentillä ja kesäinen tunika muutamalla eurolla. Hinnat ovat siis varsin kohtuullisia.
Pieniä asiakkaita ROK Clothing ilahduttaa heille varatulla leikkinurkkauksella. Meidän naperojengimme korkkasi söpösti sisustetun leikkipaikan ja antoi sille huippuarvosanat. Vaippaikäisiä varten myymälän takahuoneesta löytyy lastenhoitotila ja myös vaippoja ja muuta tarpeellista on varattu akuutteja tilanteita varten.
Aikaisemmin ROK Clothing on toiminut Tuusulassa, joten jollekulle konsepti saattaakin olla jo tuttu. Mutta kaikki te, joille ROK Clothing on uusi tuttavuus, käykäähän tutustumassa ja ihastumassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti