keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Maistuvia makuja Sörnäisissä

Punavuoren sisustuskahvilaylpeys on saanut sisaren, kun myös Sörnäisiin on avattu oma Moko Market & Cafe. Me lähdimme ystävän kanssa testaamaan paikan lounastarjonnan eräänä arkisena tiistaina. 
 
Punavuoren Mokossa olemme vierailleet aiemminkin, mutta oli kiva päästä nauttimaan heidän lounaistaan hieman lähempänä kotiakin. Sörnäisten Moko sijaitsee osoitteessa Vilhovuorenkatu 11 ja me saavuimme paikalle autolla. Maksullisia vinoparkkeja oli lähellä vapaana hyvin, mutta myös metrolla paikalle olisi päässyt varsin kätevästi. Me kannoimme lapset sisään tällä kertaa sylissä, mutta sisäänkäynnissä on otettu hyvin myös rattaiden kanssa kulkevat huomioon. Pääsisäänkäynnin vieressä on nimittäin myös rampillinen sisäänkäynti, joten sisään pääsee myös vankkureiden kanssa helposti.
 
Tiloiltaan Sörnäisten myymälä ei ole läheskään niin iso kuin Punavuoren sisarensa, mutta mielestäni kuitenkin väljempi. Vaunukansaa oli lounasaikaan liikkeellä enemmänkin, mutta me onnistuimme saamaan vapaan pöydän ihan lasten leikkipaikan vierestä. Lounaat tilattiin tiskiltä ja valmiit annokset tuotiin pöytään. Salaattipöytää ei ollut, mutta sämpylöitä sivupöydältä löytyi.
 
Testiryhmä nautti päivän pasta-annokset ja kaksivuotias taapero sai oman annoksensa neljän euron hintaan. Ruoka maistui koko poppoolle hyvin ja paikalla maltettiin istua hyvin läheisestä leikkipaikasta huolimatta. 
Pakolliset hoitotoimenpiteet hoidettiin siistissä inva-wc:ssä, josta löytyi myös hoitotaso. Pottaa tilasta ei sen sijaan löytynyt. 
 
Lounas- ja shoppailutuokio Sörnäisten Mokossa piristi kummasti loskaista tiistaipäivää ja vatsat täyttyivät. Kätevä sijainti ja miellyttävä ympäristö saivat aikaan sen, että luulenpa tästä tulevan jopa meidän "kantapaikka". Ainakin Mokon lauantaibrunssi pitää testata vielä lähiviikkoina. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti