lauantai 16. maaliskuuta 2013

Bebes, Kamppi

Kampin kauppakeskus on testiryhmän yksi lempi-ostospaikoista. Kaikki tarvittavat kaupat löytyvät helposti saman katon alta ja keskus on siisti ja väljä paikka kulkea. Yksi Kampin keskuksen kolmannen kerroksen lasten liikkeistä on äitiys- ja lastenvaatteita sekä tarvikkeita myyvä Bebes


Tällä kertaa menimme liikkeeseen, monen muun tavoin, hakemaan trendikkäitä aurinkolaseja leikki-ikäisille lapsille. Lasit löytyivät, mutta niin löytyi myös jotain odottamatonta! Taapero bongasi heti ensimmäisenä lattialta pienen korin, joka oli täynnä leluja. Henkilökunnalta varmistettuamme selvisi, että kori ja sen sisältö oli liikkeessä juuri pieniä asiakkaita varten. Lapset leikkivät ja äidit ihailivat kaupan tarjontaa - mikäs sen mahtavampaa! Liikkeen sohvan reunalla oleilivat myös kaksi imetystyynyä asiakkaiden käyttöön, mutta niitä ei tällä kertaa tarvittu. 


Heräteostoksena nappasimme Bebesistä mukaan vielä Lost and found-rannekkeet lapsille tulevaa ulkomaan reissua silmällä pitäen.

Lasten matkassa suosittelee!

1 kommentti :

  1. Taas on ukki ymmällään Teidän tarkkasilmäisyynenne suhteen... Taapero havaitsee lattialta lelukorin, no sen vielä ymmärrän, mutta liikkeen henkilökunnankin on oltava hyvin mukana lastenmatkassa osatessaan sellaisen tarjota pienimmille. Laten tiedoilla varustettu ranneke aurinkolasien lisäksi ovat varmaan hyvät varusteet matkalle.

    VastaaPoista