tiistai 12. maaliskuuta 2013

Mammat bailaa*

Testiryhmän äitien pelastus (suklaan ohella tai juuri siitä syystä...) on ollut läheltä löytyvä ihana ja tunnelmallinen jumppapaikka, Vauvaperheiden hyvinvointikeskus. Keskusta pitää kätilö-Emilia, joka vetää äideille jumppia ja pitää mammoille myös meetingejä ja kahvilaa. Lisäksi saman katon alta löytyy osteopaatti, homeopaatti sekä kosmetologi.


Vauvaperheiden hyvinvointikeskukseen voi tulla juuri sellaisena kuin on, eikä paikka pursua toinen toistaan timmimpiä mimmejä vaan ihan meitä normaaleja, juuri (tai ainakin joskus...) synnyttäneitä äitejä. Emilia kyllä tsemppaa ja puristaa äideistä mehut irti kun tunti on käynnissä, mutta kuitenkin kaikki tehdään ilon kautta. Vauvat ja isommatkin lapset saavat olla jumppahetkessä mukana; joko leikkimatolla leikkimässä tai äidillä painona. Tunnelma on erittäin leppoisa, eikä ketään haittaa vaikka vauva havahtuu nälkäänsä kesken äidin jumpan ja kertoo siitä koko porukalle kovalla äänellä.


Testiryhmä on testannut hyvinvointikeskuksessa Äidin tehotreeniä, Bailamamaa sekä Fitballia. Kaikki testatut jumpat ovat tehokkaita, mutta kuitenkin niin, että seuraavanakin päivänä lasta pystyy yhä nostamaan. Tiistaisin Bailamama Baby tunnin jälkeen Emilia tekee aamupalaa, jota voi nauttia pientä korvausta vastaan hyvässä seurassa. Keskuksesta saa näin ollen erittäin hyvin myös vertaistukea, mikäli joku vauva-aiheinen asia askarruttaa. Harvoin tulee oltua kätilöön yhteydessä sen jälkeen kun synnytyssairaalan tomut on potkittu jaloista...


Vauvaperheiden hyvinvointikeskus sijaitsee Herttoniemessä osoitteessa Hiihtäjäntie 4. Tarkemmat tuntikuvaukset ja hintatiedot löytyvät täältä. Mikäli liikunta ja vertaistuki kiinnostavat, niin tulkaa ihmeessä tutustumaan Vauvaperheiden hyvinvointikeskukseen vaikka tiistain Mama Cafeen aikaan!Lasten matkassa suosittelee!

*Ihmettelijöille tiedoksi, otsikko viittaa Emilian ystävineen kehittämään konseptiin nimeltä Bailamama. Bailamamasta löytyy lisäinfoa mm. täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti