perjantai 22. maaliskuuta 2013

Marimekkopäivä

Testiryhmä: 2 aikuista, 3 lasta (9 kk, 1,5 v. & 3 v.)

Herttoniemen teollisuusalueella, osoitteessa Kirvesmiehenkatu 7, sijaitsee Marimekon tehtaanmyymälä, jossa piipahdimme lasten kanssa. Myymälä on marimekkomaiseen tapaan iloisen värikäs ja heti sisäänkäynnin jälkeen löytyy lapsille leikkipaikka.Leikkipaikan yhteydessä on myös pari mukavaa sohvaa, joilla aikuisetkin voivat lepuuttaa shoppailusta väsyneitä jalkojaan.

Myymälässä aikamme kierreltyämme alkoi lounasaika lähestyä ja suuntasimme kohti Maritoria, Marimekon kahvila-ravintolaa. Valoa ja väriä riitti myös ravintolan puolella. Tarjolla oli keitto-, liha- ja kasvisvaihtoehto. Pääruoan lisäksi lounaaseen sisältyi runsas salaattipöytä, leipä ja jälkiruoka/hedelmä. Lounaan hinta oli 9,70 euroa. Lasten hintaa en tullut kysyneeksi, sillä me "jaoimme" tällä kertaa lounaan 3-vuotiaan kanssa niin, että hän söi pääruoan ja äiti nautiskeli salaattipöydän antimista. Ruoka oli erittäin hyvää. Ravintolassa on mikro vauvanruoan omatoimista lämmitystä varten.Maritori toimii Marimekon työntekijöiden työpaikkaravintolana ja puoliltapäivin paikka olikin täynnä tyylikkäitä lounastajia. Syöttötuoleja oli kaksi kappaletta ja niille olisi ollut käyttäjiä enemmänkin. Lounaan jälkeen suoritimme pienille huoltotoimenpiteet. Invavessa on tilava, mutta siellä ei ollut hoitopöytää tai -tasoa.

Samalle reissulle voi hyvin sovittaa vierailun leluja, pelejä ja askartelutarvikkeita myyvään Hiiviskettu-liikkeeseen (Sahaajankatu 20 D). Kannattaa kuitenkin tarkistaa aukioloajat etukäteen, ettei käy niin kuin meille: putiikin pitäjät olivat lomalla ja ovet pysyivät kiinni. Lohdutukseksi haimme tuoretta pullaa Ehon tehtaanmyymälästä. Hyvä pulla - parempi mieli! Vai miten se nyt meni... :)


Lompakkoystävällisyys: ♥ ♥   
Lasten kanssa liikkuminen:     
Lapsimyönteinen ilmapiiri: ♥ ♥   
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti