lauantai 9. helmikuuta 2013

Tavastian lastenkonsertti

Testiryhmä: 4 aikuista, 3 lasta (8kk, 2,5 v. & 3 v.)

Mimi ja Kuku. Mi-mi-mi-mi ja ku-ku-ku-ku. 3-vuotiaamme fanittaa näitä Pikku kakkosesta tuttuja hahmoja innokkaasti ja kun huomasin, että he tulevat esiintymään Tavastian lastenkonserttisarjaan, ostin meille saman tien liput. Seuraksi saimme ystäväperheen.


Tavastian lastenkonserteissa on tänä keväänä mahdollista nähdä vielä mm. Gommi ja Pommi sekä lastenmusiikkiorkesteri Ammuu!. Kolmelta hengeltä liput Mimin ja Kukun keikalle maksoivat ennakkoon ostettuna 29 euroa. Sylivauvat pääsevät mukaan maksutta.


Lastenkonsertin aikana Tavastian sisätiloissa on maksuton vaunuparkki ja vaatesäilytys. Puffetissa myytiin lapsille sopivaa pientä evästä ja pöytiin oli varattu piirustusvälineitä.


Konsertissa istuttiin kotoisasti salin lattialla, välillä tanssittiin ja liikuttiin muutenkin. Lattialle oli aseteltu pieniä pyöreitä mattoja, mutta näin talviaikaan sai vähän katsoa, mihin kohtaan istui ja varoa lumisista kengistä tulleita lammikoita.


Vajaan tunnin mittaisessa konsertissa oli sopivasti huumoria, toimintaa ja ripaus jännitystäkin. Konsertin päätteeksi halukkaat pääsivät vielä halaamaan ja juttelemaan Mimin ja Kukun kanssa.

Lasten matkassa suosittelee!


Lompakkoystävällisyys: ♥  ♥  
Lasten kanssa liikkuminen:  ♥   
Lapsimyönteinen ilmapiiri: ♥ ♥ ♥  

2 kommenttia :

  1. Voi että, meilläkin fanitetaan Mimiä ja Kukua. Harmi kun meni konsertti ohi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi! Mimin ja Kukun keikkakalenteri löytyy täältä: http://mimijakuku.blogspot.fi/ Jos vaikka joku tulevista konserteista sattuisi sopivasti :)

      Poista