tiistai 19. helmikuuta 2013

Penkkarikarkkien metsästystä

Helmikuun puolenvälin perinteisiin kuuluu tietenkin abien penkkariajelut. Vaikka omista ajeluista on jo aikaa, on silti kiva eläytyä nuorten iloon ja muistella omaa abivuotta. Tänä vuonna nappasimme lapsilauman mukaan ja lähdimme katsomaan ajeluita Helsingin keskustaan asti.Parhaat karkkiapajat tulivatkin eteemme jo ennen varsinaisten ajeluiden alkamista, kun rekat olivat vasta menossa lähtöpaikalle. Karkkia lensi ja leikki-ikäinen oli innoissaan!


Varsinaiselle ajoreitille ehtiessämme koko junioritestiryhmä olikin unessa, joten äidit suuntasivat nokkansa kohti Marimekkoa ja jättivät makeiset muille herkkusuille :)

2 kommenttia :

  1. Hihi, kadekade! Me ei olla lasten kanssa kertaakaan oltu vielä penkkareita katsomassa, lapset ei onneksi arvaakaan mistä ovat jääneet paitsi :D Ehkä jonain vuonna täytyy sihdata vapari sille päivälle ja yllättää kersat :)

    VastaaPoista
  2. Meillekin tämä oli eka kerta sitten "muutaman" vuoden takaisten omien penkkareiden :). Kannattaa muuten hakeutua reitin alkupäähän, niin abeilla on vielä parhaat karkkivarastot jäljellä... :)

    VastaaPoista