maanantai 25. helmikuuta 2013

Ravintola Vespa

Testiryhmä: 2 aikuista, 1 lapsi (8 kk)

Kävimme lauantaipäivänä myöhäisellä lounaalla Eteläespan italialaisherkkuja tarjoavassa Ravintola Vespassa. Rattaiden kanssa on hankala liikkua sokkeloisessa, moneen kerrokseen levittäytyvässä ravintolassa. Meillä oli mukana pienet matkarattaat ja vaikka söimme ensimmäisessä kerroksessa, eivät rattaat mahtuneet pöydän viereen, vaan jouduimme viemään ne sivuun ruokailun ajaksi.Vauvalle saimme syöttötuolin ja lastenlistaakin tarjottiin. Pikkuisella oli omat eväät mukana ja ne lämmitettiin pyydettäessä tarjoilijan toimesta. Meille sattui mukava tarjoilija, joka huomioi lapsen tosi kivasti ja ohimennessään aina jutteli, vilkutteli ja hymyili tälle.

Baaritiskillä iltapäivälehtien vieressä oli pino Aku Ankkoja, eli hiukan vanhemmille lapsille on tarjolla ajanvietettä ruokaa odotellessa talon puolesta. Ensimmäisen kerroksen inva-wc:stä löytyy myös hoitotaso.

Ruoka oli maistuvaa, erityiskiitos Vespan herkulliselle foccaccialle.


Lompakkoystävällisyys: ♥    
Lasten kanssa liikkuminen:  ♥   
Lapsimyönteinen ilmapiiri: ♥ ♥ ♥  2 kommenttia :

  1. Ollaan myös tykätty Vespasta, erityisesti salaateista ja alkuruoista! Aiemmin siellä oli ainakin sellainen antipasto-tiski mistä sai itse valita haluamansa herkut. Oli vielä todella reilut annokset että tiukkaa teki syödä sen päälle kunnon ruokaa. Lastenannoksia ei tainnut olla, mutta ollaan sitten pyydetty lisälautanen ja jaettu esim. pastat ja riittänyt paremmin kuin hyvin kouluikäiselle että aikuiselle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekin syötiin nuo foccacciat alkuruoaksi ja kyllä vähän teki pastan kanssa tiukkaa :) En huomannutkaan tuollaista antipasto-tiskiä, olisikohan sellainen ollut yläkerrassa...? Kuulostaa kyllä hyvältä! :)

      Poista