lauantai 16. helmikuuta 2013

Satukaupunki-näyttely

Testiryhmä: 2 aikuista, 4 lasta (9 kk - 4 v.)

Vielä tänään ehdit vierailla Satukaupunki-näyttelyssä Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston näyttelytilassa Laiturissa (Narinkka 2, Kamppi)!

Tammikuun lopulta saakka KSV:n näyttelytila Laiturissa on päässyt piipahtamaan Satukaupungissa. Näyttely rakentuu Heimo Hatakan ja Ilja Karsikkaan kaupunkisuunnittelusadun Keksijä Punainen ja hatun varjo ympärille. Satuun liittyvän kuvituksen lisäksi näyttely koostuu lasten omista piirustuksista. Jokainen näyttelyvieras saa kertoa omalla kuvallaan, millaisessa kaupungissa haluaisi asua. 
Keksijä Punainen ja hatun varjo -satu pyörii näyttelyssä myös telkkariruudulla. Videota voi seurata mukavissa säkkituoleissa. Testiryhmän lapset innostuivat tosin videota enemmän muhkeissa tuoleissa möyrimisestä...


Piirustusta vastaan lapset saivat näyttelystä kotiinviemisiksi omat kappaleet kaupunkisuunnittelusadusta sekä Laiturin heijastimet.


Satukaupunki-näyttely oli ehdottomasti käymisen arvoinen kohde. Lapset viihtyivät jopa ennakko-odotuksia paremmin. Jos näyttely ehti tällä kertaa mennä sivu suun, kannattaa seurailla Laiturin tulevia tapahtumia, joiden joukossa on varmasti myös lapsille ja perheille sopivia vierailukohteita.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti