perjantai 8. helmikuuta 2013

Arvonta


Lasten matkassa-blogi järjestää blogihistoriansa ensimmäisen arvonnan! 


Saimme Polarn o. Pyretiltä mahdollisuuden arpoa kolme lahjakorttia (á 20€) lukijoidemme kesken. Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy ystävänpäivänä torstaina 14.2.2013. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen ja kertomalla, mitä haluaisit blogistamme lukea.

Mikäli arvonnan voittajat ovat myös blogin rekisteröityneitä lukijoita, saavat he lahjakorttien lisäksi valitsemamme yllätyspalkinnon!


Eli nyt kaikki kommentoimaan ja kertomaan mitä haluaisitte blogistamme lukea sekä rekisteröitymään lukijoiksi!!


26 kommenttia :

 1. Arvonta on oiva keino herätellä lukijoita!
  En ole vielä nähnyt postausta autolikkeessä asioinnista lasten kanssa. Mielestäni vaikkapa auton tuonti huoltoon parin pienen lapsen kanssa on eri asia, kuin eläkeläisen ihan vaan yksinään...
  Automyymälässä on useissa liikkeissä jo jotain leikkipaikkaa, mutta lastenhoitotiloja taitaa olla harvakseltaan...

  VastaaPoista
 2. Haluaisin lukea, miten lasten kanssa sujuvat pitkät automatkat lasten kanssa ja mistä ostaa lapselle kenkiä. Myös hyvät lasten kirppikset pk-seudulla kiinnostavat :)

  Ansku

  VastaaPoista
 3. Aivan huippu blogi :) Voisitte seuraavaksi testata Arabiassa sijaitsevan lounasravintola Dylanin!

  VastaaPoista
 4. Kiva blogi, kiitokset! Kiinnostaisi kuulla näistä uusista vuokrausyrityksistä. Tuntuu että melkein mitä vain pystyy nykyään vuokraamaan tai lainaamaan mummosta lähtien, mutta silloin kun itsellä olisi tarve, ei niitä meinaa muistaa. Kyse siis vauvan- ja lastenvaatteista, pinnasängyistä, turvaistuimista jne.

  VastaaPoista
 5. Kiva blogi ja meidänkin pian kasvavalle perheelle hyviä vinkkejä ja puuhaa =) Testatut ruokapaikkavinkit ovat aina tervetulleita.

  VastaaPoista
 6. Juttuvinkkejä lasten kanssa matkustamisesta olisi kiva kuulla :)

  VastaaPoista
 7. Kiva lukea missä reissaatte lasten kanssa! Tapahtumakalenteriin voisi vielä lisätä tulevia "lapsiaiheisia" ystävämyyntejä ja vastaavia tapahtumia :)

  VastaaPoista
 8. Mua myöskin kiinnostaisi vinkit ja ideat lasten kanssa matkustamiseen. Ja toki myös hyvät kirpparipaikat. :)

  VastaaPoista
 9. Olisi kiva, jos seikkailisitte välillä vaikka Tampereella :)

  VastaaPoista
 10. Ihan mahtava blogi :) Ravintolajutut on aina kivoja, esim tuo brunssijuttu oli kiva.Pidemmistä junamatkoista ja Helsingin uimahalleista olisi myös kiva kuulla...

  Jenni

  VastaaPoista
 11. Kiitokset hienosta blogista. Julkaisutahtinne on ollut huimaa! Uutta luettavaa on lähes aina kun sivuilla vierailen. Olisko Lastenmatkassa-blogilla mahdollisuus tutkia kohteita myös vanhemmille mukeloille (kouluikäiset)?

  VastaaPoista
 12. Alan varmasti seuraamaan teidän blogia :) Kiinnostaisi juttu lasten musiikin harrastamisesta ja mahdollisuuksista. -Milla

  VastaaPoista
 13. Olisi kiva kuulla lasten omia kokemuksia vierailukohteista.
  -Anne

  VastaaPoista
 14. Olisi kiva kuulla ulkomaan matkasuosituksia
  -Isabella

  VastaaPoista
 15. Minuakin kiinnostaa ravintolat, brunssipaikat jne. Lisäksi myös kokemukset ulkomaanmatkailusta. Ja kun kesä taas tulee, niin eri uimarannat, huvipuistot ja vastaavat.

  VastaaPoista
 16. Me ollaan menossa barceloonaan toukuussa 1 vuotian kanssa. Eli miten on matkustella pienen lapsen kanssa ja vinkkejä kaipaisin :)

  VastaaPoista
 17. mahtava arvonta! Itse rakastan matkustelua, mutta lapsen myötä on arkuus iskenyt... Haluaisinkin lukea blogissasi ulkomaanmatkoistanne, mihin kannattaa varautua, mitä lomakohdetta minkäkin ikäisten lasten kanssa suosittelisit itse jne.
  -Shiva-
  suddenconnection@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Toistan samaa kuin monet, mutta kahvila/ravintolakokemukset ovat todella hyödyllisiä ja niitä on mukavaa lukea. Kokemukset matkoilta, varsinainen kulkeminen eri välineillä sekä kokemukset hotelleista Suomesta tai ulkomailta ovat varmasti myös tosi arvokasta materiaalia. Mutta kaikki "pienempi" ja arkisempikin on mukavaa luettavaa ja myös ehkä useammalle tarpeellista. Ihan niikuin nyt jo teettekin!

  VastaaPoista
 19. Kiva idea tämä bloginne, moni saa varmasti hyviä ideoita ;) Kuten joku muukin täällä on toivonut, olisi myös minusta mukava kuulla, mahdollisuuksienne mukaan, lasten kanssa liikkumisesta myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Esim. kesällä Jämsän liikennepuisto ;) Myös metsäretkestä vaikka laavulle sekä luontoon tutustuttamisesta lapsille olisi mukava lukea.

  VastaaPoista
 20. Haluaisin myös kuulla kokemuksia lasten kanssa matkustelusta.

  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 21. Lapset + me aikuiset. Miten tehdä yhteisestä reissusta nautinnollisen? :)

  Sharleen
  juliamillennium@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Hyvää Ystävänpäivää! Uutena lukijana mukaan haluan arvontaan. Matkakertomukset on hauskoja ja eritoten kommellukset kun niitä yleensä tapahtuu.

  VastaaPoista
 23. Menovinkkejä ja vaikkapa lastenvaate- ym ystävämyynneistä tietoa.

  VastaaPoista
 24. Lasten kanssa matkailu kiinnostaa ja kaikki siihen liittyvät vinkit ym.
  Nimimerkki Neiti Kesäheinä

  VastaaPoista
 25. Kaupunkilomista lasten kanssa olisi kiva lukea.

  VastaaPoista
 26. Olen vähän myöhässä, vieläkö ehtii mukaan? Tapahtumakalenteri on ihan huippuajatus. Olen sieltä käynyt bongaamassa ideoita. Minua kiinnostavat kaikki laulamiseen, leikkimiseen, piirtämisen, maalaamiseen, askarteluun liittyvät kohteet.

  VastaaPoista