lauantai 2. helmikuuta 2013

Lapsenmielinen aikuisten matka Kööpenhaminaan

Eilisen Kööpenhamina-postauksen lisäksi nyt tulisi vielä muutama lapsenmielinen poiminta aikuisten matkalta Kööpenhaminaan. Tosiaan lapsia ei tällä kertaa ollut matkassa mukana, mutta toki sitä äitinä kiinnittää huomioita asioihin, mitkä sopisivat myös lasten kanssa matkatessa.


Edellisessä Kööpenhamina-postauksessa oli liikuttu lasten kanssa junalla, mutta me testasimme tällä kertaa paikallista bussia. Bussit olivat uudehkoja ja niihin olisi päässyt helposti kyytiin myös lasten rattaiden kanssa. Tilaa vaunuille/rattaille näytti olevan jopa enemmän kuin meille tutuissa HSL:n busseissa.


Lapsia nukutettiin rennosti ikkunan vieressä, kahvilan ulkopuolella samalla kun äidit nauttivat kahvikupposta kahvilassa. Hieman hurjalta näytti kun jalkakäytävä ja vieressä menevä tie olivat kuitenkin suhteellisen vilkasliikenteisiä.Aikuisten matkalla tehtiin retki myös Carlsbergin-olutpanimolle. Panimokierros sinällään sopii paremmin aikuisille (joskin talli ja hevoset saattaisivat kiinnostaa myös pikkutyttöjä...), mutta panimon vieressä sijaitsi jonkinlainen temppurata. 


Rata oli tietenkin näin talviaikaan suljettu, mutta on avoinna kesäkaudella viikonloppuisin. Rata näytti melkoisen hurjalta, mutta hinnastotaulu kertoi kuitenkin, että ratoja olisi eritasoisia - jopa kolmevuotiaillekin sopivia...
Tätä hurjalta näyttävää rataa voisi ehdottomasti kokeilla seuraavalla Kööpenhaminan reissulla, mikäli se vain osuu kesään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti