keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Postaustoiveita


Kiitokset kaikille Lasten matkassa -blogin ensimmäiseen arvontaan osallistuneille! Kuten jo aiemmin on mainittu, arvonta on suoritettu ja muistutellaan vielä, että voittajat laittakaa viestiä osoitteeseen lastenmatkassa (at) gmail.com. Mikäli viestiä ei kuulu 22.2 mennessä, arvomme palkinnon uudestaan.

Saimme paljon hyviä postausideoita ja monet niistä ovatkin jo työn alla. Toivotuimpia aiheita olivat kaikki matkustamiseen liittyvät jutut sekä ravintolavinkit ja -arvostelut. Menovinkkejä kaivattiin pääkaupunkiseudun ulkopuolelta sekä reissaamisesta eri ikäisten lasten kanssa. Lasten kirpputorit ja -ystävämyynnit olivat toivottuja postausaiheita kuten myös kokemukset erilaisista vuokrausyrityksistä. Lisäksi toivottiin lasten kanssa touhuilua kuten metsäretkeilyä, askartelua ja musiikkiharrastelua. Kesäaiheiksi ehdotettiin mm. uimarantojen/-hallien ja huvipuistojen testailuja. Eri alojen kaupoissa käyntiäkin toivottiin, kuten auto- ja kenkäkaupoissa vierailemista. 

Aika moni näistä toiveista onkin toteutumassa, sillä julkaisua odottavat muun muassa kirjoitukset muutamalta ulkomaanmatkalta (toivottuja Barcelonan vinkkejä on ainakin luvassa), kotimaanmatkailusta ja päivien pidentyessä myös niistä kesäisemmistä retkikohteista...


Vielä kerran iso kiitos kaikille osallistujille. Pysykäähän Lasten matkassa! :)

2 kommenttia :

 1. Kivaa, kesän reissuja erityisesti odotellessa! :)
  Tänne sopisi myös hyvin sellainen klikkailuominaisuus missä voi painaa rastin ruutuun "kiva", "lisää tätä" jne. Sellainen löytyy esim. Anrinko-blogista. Aina ei löydy sanoja tai kerkiä kommentoimaan, ajaa saman asian kuin fb:n "tykkää"-toiminto. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, tuollainen klikkailujuttu olisi kyllä kiva! Tutkitaan, josko löytyisi tarpeeksi tietoteknistä osaamista sellaisen toteuttamiseen :)

   Poista