keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Wrong-nuudeleita Helsingissä

Kävimme testaamassa erään ostospäivän lomassa Helsingissä Yliopistonkadulla sijaitsevan Wrong Noodle Barin. Käynti kyseisen ketjun ravintolassa oli osalle testiryhmää aivan uusi kokemus, mutta mieleinen sellainen.
Ravintolaan on kadulta muutama porras ja suhteellisen kapea ovi, mutta pienellä taituroinnilla saimme kahdet rattaat mahdutettua ravintolaan sisään. Ravintola oli melko väljä ja vaikka olimme liikkeellä lounasaikaan, ei vapaan ja tilavan pöydän löytyminen tuottanut vaikeuksia. 
Ravintolaa ei ennalta odottaisi kovinkaan lapsiystävälliseksi, joten se yllätti positiivisesti syöttötuolillaan ja listalta löytyvällä lasten annoksellaan. Tällä kertaa mukana olleet taaperot tyytyivät tosin omiin eväisiin, jotka nekin lämmitettiin keittiössä pyynnöstä.
Varsinaista lastenhoitohuonetta ei paikasta löytynyt, mutta inva wc oli sen varran tilava, että sinne pääsee helposti sisään vaikka vaunujenkin kanssa. Nuudelit maistuivat ja ravintolan puitteet riittivät, kun liikenteessä oli vain puolet totutusta testiryhmästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti