perjantai 31. toukokuuta 2013

Murkinaa vatsaan, Café Köket

Aleksanterinkadulla sijaitseva Café Köket on arvioitu blogissamme jo aiemminkin, mutta tällä kertaa saimme tallennettua myös hieman kuvasaldoa muistikortille. Tällä kertaa päivä kahvilassa oli huomattavasti hiljaisempi ja saimmekin valita mieleisen pöydän melko vapaasti. Valitsimme jälleen syrjäisen pöydän, jossa lapset saivat piirtää ja syödä rauhassa.
Café Köket ei tule ensimmäisenä mieleen, kun miettii kahvilaa, jonne lasten ja rattaiden kanssa olisi helppo mennä. Kadulta on ovelle muutama porras ja muutenkin vanhat rakennukset huokuvat enemmänkin haastavaa kuin sujuvaa liikkumista lastenrattaiden kanssa. Café Köketin haastavuus päättyy kuitenkin siihen, kun ne muutamat portaat saa ylitettyä. Ovet ovat leveät ja tuulikaappi lavea, joten rattaidenkin kanssa on suhteellisen helppo päästä sisään. Myös sisällä tilat ovat sen verran väljät, että helposti pääsi siirtymään vaikka hieman syrjäisempäänkin pöytään.
Kuten aiemmassa postauksessa luulimme, Café Köketistä ei löytynyt leikkipaikkaa. Sen sijaan paperia ja liituja löytyi, joten lapset viihtyivät paikallaan hyvin sen aikaan, että äiditkin saivat vatsat täyteen. Tälläkin kertaa käynti Café Köketissä oli mieleinen ja vatsat täyttyivät erilaisista herkuista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti