sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Maailmalla kylässä - ja vähän lounasta Fazerilla

Kävimme viikonloppuna koko perheen voimin (lapset 1 v. & 3,5 v.) Maailma kylässä -festareilla Kaisaniemen puistossa. Meillä, kuten monella muullakin lapsiperheellä, oli tähtäimessä Fröbelin palikoiden keikka. Olimme vähän myöhässä liikkeellä ja niinpä parhaat eturivin paikat oli jo viety. Musiikki kuului hyvin vähän kauemmaskin, vaikkakin leikki-ikäistä tuntui kiinnostavan esitystä enemmän jätskitötterö...
Keikan jälkeen kiertelimme alueella. Lasten nurkka, Tenava-Timbuktu, jäi meiltä huomaamatta, mutta muutakin ihmeteltävää löytyi. 3-vuotiasta kiinnostivat esimerkiksi Ulkoasiainministeriön ständin seinässä kasvaneet salaatit. Lounasaika lähestyi ja vaikka huumaavista tuoksuista päätellen herkullista ruokaa olisi varmasti ollut tarjolla festarialueella, päätimme suunnata sisätiloihin, jotta kuopuskin saisi lämmintä lounasta.
Olipa yllättävän hankalaa löytää puolilta päivin sunnuntaina avoinna olevaa ravintolaa! Monet paikat kun tuntuivat avaavan ovensa vasta myöhemmin iltapäivällä. Lopulta päädyimme Kluuvikadun Fazeriin, jossa mahduimme brunssiaan lopettelevien asiakkaiden sekaan. Syöttötuoli löytyi ja vauvanruoka lämmitettiin kassalla. Leikki-ikäiselle oli hiukan hankala valita vitriinistä sopivaa syötävää, vuohenjuusto- ja katkarapuleivät kun eivät ole ihan lapsen suosikkilistan kärkipäässä. Pulla- ja kakkuosasto sen sijaan olisi houkutellut.
Fazerin lastenhoitohuoneesta olemme kertoneet blogissa aikaisemmin täällä.
Kävikö joku teistä Maailma kylässä -festareilla lasten kanssa? Löysittekö tienne Tenava-Timbuktuun tai osallistuitteko muuhun ohjelmaan?   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti