keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Cafe Bastvik, Espoo

Espoon Saunalahdessa, meren äärellä sijaitsee Cafe Bastvik, jossa on joka kuun ensimmäisenä viikonloppuna tarjolla kartanoaamiainen. Kattauksia on sekä lauantaina että sunnuntaina klo 10 ja 12. Bastvik on varsin suosittu brunssipaikka, joten pöytävaraus kannattaa ehdottomasti tehdä. Mekin varasimme paikat hyvissä ajoin, yli kuukauden etukäteen. 
Upeaan kartanomiljööseen on katettu perinteisistä herkuista koostuva brunssipöytä: leipää, salaatteja, leikkeleitä, jogurttia, hedelmiä, mysliä, puuroa ja jälkiruoaksi ihania kakkuja ja makeita piirakoita kastikkeineen. Kolmevuotiaan suosikki oli uuniohrapuuro kirsikkahillokkeella ja alle vuoden ikäinen vauvakin maisteli tyytyväisenä hedelmäpalasia.
Olin pyytänyt pöytävarauksen yhteydessä syöttötuolin seurueemme nuorimmalle ja sellainen olikin asetettu valmiiksi pöytäämme. Asiakkaiden joukossa oli muutenkin paljon lapsiperheitä ja huvittava huomio oli, että kun aikuiset vielä lopettelivat brunssiaan, yksi jos toinen taapero pysyi tyytyväisenä pöydässä tabletin tai kännykän lastenohjelmien ja -pelien avulla :)
Cafe Bastvikin kartanoaamiainen on melko hintava (25 euroa/hlö, 3-11 -vuotiaat lapset puoleen hintaan). Toisaalta brunssin antimilla pärjää pitkälle iltapäivään saakka ja puitteet ovat kohdallaan, joten välillä viikonloppua voi juhlistaa tälläkin tavalla. 
Tyylikkäässä naisten wc:ssä on potta, mutta ei varsinaista hoitopöytää. 
Lasten matkassa suosittelee!
P.S. Uskokaa tai älkää, lumiset kuvat on otettu vain kuukausi sitten! Kevät tuli myöhässä, mutta nopeasti tänä vuonna...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti