torstai 11. syyskuuta 2014

Viikon vinkki: Lasten viikonloppu Teurastamolla

Viikonlopun ajanvieteongelmat on ratkaistu, kun tapahtumakalenteri ilmoittaa Teurastamolla järjestettävästä Lasten viikonlopusta. Kyseessä on Helsinki Design Weekin ohjelmistoon kuuluva tapahtuma, joka siis tänä vuonna järjestetään Teurastamon tiloissa Työpajankadulla, Kalasatamassa. Tarjolla on lapsille sopivia ja mieleisiä näyttelyitä, työpajoja ja muuta tekemistä. Tapahtuma on maksuton ja avoinna tulevana lauantaina sekä sunnuntaina klo 10-18.


Lasten matkassa -testiryhmäkin aikoo vierailla Teurastamolla viikonloppuna ja eiköhän pääkohteena ole pienten poikien ja tyttöjen suosikkikohde, LEGO-arkkitehtuurityöpaja. Työpajassa pääsee rakentamaan unelmiensa LEGO-taloa ja jännittäviä sokkeloita tutuista palikoista. Äidin toiveissa on päästä samaan aikaan järjestettävään Little Market -myyntitapahtumaan hypistelemään kaikkia ihania lastenvaatteita muun muassa Lilla Companyn esittelemänä. Onneksi molemmat tapahtumat järjestetään samassa paikassa, Teurastamon Autohallissa.


Tapahtuman tarkan ohjelman voi tarkistaa vielä Helsinki Design Weekin nettisivuilta, klik, ja meidän edellisvuoden kokemuksia tapahtumasta voi muistella täällä.

P.S. Osa kuvituksesta on viime vuoden tapahtumasta, ensimmäinen kuva Helsinki Design Weekin mediapankista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti