keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Burgeria yökerhossa?

Hampurilaisia teki mieli ja jokin uusi testattava paikka piti keksiä. Miehelle tuli mieleen legendaarinen yökerho Hesari ja sen vieressä oleva Memphis. No, yökerhon tilalla on nykyään kuntosali, mutta hampurilaiset sentään löytyivät.


Memphis Hesari ei perjantai-iltana ole välttämättä se lapsiperheen ensimmäinen valinta ja suoraan sanottuna meitäkin hieman jännitti viedä lapset kyseiseen ravintolaan. Ajat olivat kuitenkin muuttuneet ja ravintola oli oikein siisti ja sopiva myös lapsiasiakkaille. Leikkipaikkaa tai lastenhoitotiloja paikasta ei löydy, mutta väljät tilat ja matalat kynnykset mahdollistivat myös rattailla kulkevien asiakkaiden vierailun. Myös syöttötuoleja paikasta löytyi useampia.


Lapset valitsivat ruokansa ankanmuotoisista ruokalistoista ja odotusaikakin sujui kivasti ankoilla leikkien. Koska hampurilaisella oltiin, löytyi jokaisen ruokailijan lautaselta kyseinen herkku. Ja herkku nimenomaan! Ruuat olivat ketjupaikaksi yllättävänkin maukkaita ja vatsat täyttyivät ääriään myöten. Myös palvelu oli mutkatonta ja ystävällistä, eivätkä lapset tuntuneet lainkaan kutsumattomilta vierailta ravintolassa perjantai-iltana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti