maanantai 1. syyskuuta 2014

Muutoksen tuulet

Syksy on monissa perheissä muutoksen aikaa ja niin myös täällä blogissa. Lapset kasvavat ja joskus se äitienkin töihinpaluun aika koittaa. Lasten matkassa -blogin takaa löytyvien äitien töihinpaluu koittaa nyt. Lapset aloittavat uusissa päiväkodeissaan ja äidit uusvanhoissa työpaikoissaan. Laukut eivät täyty enää vaihtovaipoista ja eväistä, vaan tilalle tulevat kellokortit ja kannettavat tietokoneet. Arki saa ihan uudet urat, eikä aikaa riitä enää ihan jokaiseen asiaan.


Ei kuitenkaan huolta - blogi jatkaa kulkuaan. Postaustahti saattaa välillä vaihdella, mutta linjoilla pysytään niin hyvin kuin kyetään. Myös blogin punainen lanka pysyy erilaisissa kohteissa ja niiden testailuissa, joskin sekaan tulee ehkä entistä enemmän myös muuta lapsiperheen arkeen liittyvää. Tarkoituksena olisi kertoa jonkin verran käytännön vinkkejä sekä esimerkiksi arkiruokareseptejä. Ajatuksena olisi myös esitellä jonkin verran lastenvaatteita ja muita varusteita, jotka me koemme kiinnostaviksi. Kohteita testaillaan vapaapäivinä, joita niitäkin työläisten arjesta onneksi löytyy.

Tähän kohtaan sopisi hyvin myös toiveiden ja ideoiden jakaminen. Olisiko teillä jotain erityistä osa-aluetta, josta haluaisitte blogista lukea? Toivottavasti pysytte entiseen malliin mukana Lasten matkassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti