perjantai 5. syyskuuta 2014

Puistoilua Punavuoressa

Päiväohjelmaan oli sovittu puistoilua keskustassa, mutta pilvinen taivas ei näyttänyt kovin houkuttelevalta. Niinpä valitsimme ulkoilupaikaksi leikkipuisto Sepän Helsingin Punavuoressa. Sepän puisto kuuluu Helsingin kaupungin leikkipuistotoiminnan piiriin ja siellä on myös sisätilat, joissa leikkejä voi arkipäivisin jatkaa sateen sattuessakin.Onneksemme testipäivänä säästyttiin isommalta sateelta ja oikeanlaisilla vermeillä märässäkin hiekassa sai leikkiä huoletta. Kiipeilyteline, jonka ylätasanteelta löytyi leikkimökki, oli koko testiporukan mieleen. Saimmekin todistaa varsin harvinaista hetkeä, kun kaksi sisarusparia kerrankin leikki yhdessä sulassa sovussa hiekkakakkuja kokkaillen.

Pikkutaaperot viihtyivät perinteisissä vauvakeinuissa ja hiekkalaatikkoleikkien parissa, isosisko ja -veli puolestaan tykkäsivät vähän erilaisesta rengaskeinusta, jossa vauhtia ja pyöritystä riitti. Sepän puistossa on lisäksi mukavan kokoinen liikennealue, jolla saa potkutella ja polkea puistosta löytyvillä ajopeleillä.

Testiryhmällä oli kivaa, joten etenkin näin syysilmojen saapuessa Sepän puistossa tullaan varmasti vierailemaan useamminkin Helsingin ytimeen sijoittuvilla retkillä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti