keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Arabian leikkipuisto

Alkusyksyn aurinkoiset päivät ovat houkutelleet testiryhmämme jatkamaan leikkipuistotestauksia. Arabianrannasta, merellisten maisemien ääreltä löytyy uudehko leikkipuisto Arabia. Puistoon on lyhyt kävelymatka Arabian kauppakeskuksesta, josta voi hakea vaikkapa vähän evästä leikkien lomassa nautittavaksi.


Arabian puisto on aika pieni, mutta heti puiston porttien ulkopuolella riittää nurmialueita ja hiekkateitä, joilla on tilaa temmeltää, jos asfaltoitu puistoalue alkaa ahdistaa. Puiston parasta antia oli kolmesta pikkumiehestä koostuvan testiryhmän mielestä hiekkalaatikot kaivureineen ja äitien mielestä näkymät Vanhankaupunginlahdelle. Hiekkalaatikoiden lisäksi puiston valikoimiin kuuluvat perinteiset keinut ja kiipeilytelineet, tekonurmikumpare sekä potku- ja polkuautoiluun ja katuliiduilla taiteiluun sopiva asfalttialue.


Kävimme tutkailemassa puiston ilmoitustaulua ja laulu- ja jumppahetkiä tuntui riittävän melkein jokaiselle päivälle. Me olimme sen verran myöhään liikkeellä, että ohjattu ohjelma jäi tällä kertaa väliin. Aika tosin kului mukavasti auringosta ja ulkoleikeistä nautiskellenkin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti