tiistai 9. syyskuuta 2014

Aamupalalla heräävän Helsingin kanssa

Testiryhmämme juhlisti tuossa taannoin kesän alkamista aamiaisella Scandic Hotel Marskissa (postaus aiheesta löytyy täältä). Samoissa merkeissä oli hyvä heittää myös jäähyväiset tälle aurinkorasvan, meriveden ja hiekan maustamalle kesälle. Laatikon pohjalle oli jäänyt vielä pari Scandicin aamiaiskuponkia ja ne tuhlasimme eräänä elokuisena arkiaamuna Scandic Simonkentän runsaan aamupalabuffan antimiin.


Simonkentän Scandicin aamiaissali on avara ja tilava. Isoista ikkunoista tulvii valoa ja niistä on kiva katsella arkiseen hulinaan kiiruhtavaa kaupunkia. Pöytä kuusihenkiselle seurueellemme löytyi helposti. Neljävuotiaat varasivat oitis itselleen ikkunapaikat ja pikkuveljet istutettiin syöttötuoleihin.

Monipuolisesta tarjonnasta löytyi paljon herkkuja myös lapsille. Puuro mansikkakeiton kanssa maistui ihan jokaiselle naperolle ja lisäksi maun mukaan oli saatavilla mm. riisipiirakoita, leipää, croissanteja, nakkeja ja jogurttia myslin kera. Jälkkäriksi herkuteltiin hedelmälautasella, jonka antimet sai täälläkin Scandic-tyyliin pilkkoa itse tuoreista hedelmistä. Tarjottimet helpottivat ison porukan mehulasien ja puurolautasten kantamista pöytään.


Aamupalapöydän ääressä istuen vierähti tälläkin kertaa nopeasti tunti. Scandic Simonkentän aamiainen on tarjolla arkisin klo 6.30-10, lauantaisin klo 7-10.30 ja sunnuntaisin klo 8-11. Yhteenvetona Marskin ja Simonkentän aamiaisbuffista voisi sanoa, että nälkä lähti molemmissa, Marski vei voiton tarjonnan monipuolisuudessa ja Simonkenttä miljöössä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti