perjantai 4. heinäkuuta 2014

Lahjavinkkejä 2-vuotiaalle


Lahjatoivepostaukset kuuluvat blogin suosituimpiin juttuihin, joten jatketaan samalla linjalla. 2-vuotiaan sankarin toiveita on listattu ennenkin, täältä voit katsoa viime kesänä laaditun, vähän tyttömäisemmin värittyneen, listan.

Kuvat: Trunki, Plasto, iiniMiini, Snadi Stadi, Villervalla/Skidi, WSOY.
Me reissaamme paljon ja niinpä lahjatoivelistalle laitettiin oma matkalaukku nuorimmaiselle. Vilkkaan sorttinen kuopuksemme ei ole koskaan oikein viihtynyt kantorepuissa, mutta lentokentillä välimatkat saattavat olla pienille vielä turhan pitkiä. Ehkä perässävedettävä ja parinkin taaperon painon kestävä Trunki-matkalaukku helpottaisi matkantekoa. Trunki on käsimatkatavarakokoinen ja sinne mahtuvat lasten matkaeväät ja puuhakirjat näppärästi.
Kesän lapselle hyviä lahjoja ovat ulkoleikkeihin ja rantaretkille sopivat tavarat. UV-suojavaatteet ovat Suomenkin auringon alla käteviä ja etenkin etelämpänä matkaillessa aika ehdottomia. Hiekkalelut ovat parhaaseen puuhailuikään tuleville naperoille varma valinta. Söpö eväsrasia olisi kiva sujauttaa mukaan kerhoreppuun tai piknikeille.
Meidän 2-vuotiaamme rakastaa luukkukirjoja ja Muumeja, joten nämä kaksi suosikkia yhdistävä kirja olisi varmasti mieleinen.
Ja tuota tavaraa kun tuntuu lapsiperheissä yleensä kerääntyvän nurkkiin, niin sekä lasta että vanhempia miellyttävä paketti voisi olla aineeton lahja. Meidän energiapakkauksellemme esimerkiksi lippu sisäleikkipuistoon olisi oiva valinta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti