torstai 12. kesäkuuta 2014

Lasten matkassa askartelee: Teipillä tuunattua säilytystä

Kevään mittaan olimme ihastelleet ulkomaisissa blogeissa erilaisia värikkäistä ja kuviollisista teipistä tehtyjä sisustusjuttuja ja niiden innoittamina päätimme itsekin käydä teippikaupoilla. Sattumalta juuri samaan aikaan Kimperi ilmoitti Facebook-sivuillaan lahjoittavansa teippiä DIY-jutuista kiinnostuneille bloggareille, joten hihkaisimme "Hep!" ja pian posti toikin meille rullan söpöä puputeippiä. Pääosa muista tässä postauksessa näkyvistä teipeistä on ostettu Tigerista.

Paperikassista tuunattu säilytyskori syntyy helposti ja nopeasti. Askarteluun voivat osallistua myös lapset.
Tarvitset:
  • Käytettyjä paperikasseja
  • Erilaisia kuvioteippejä sekä leveää väritöntä teippiä
  • Sakset

1. Aloita leikkaamalla paperikassin yksi sivu auki ja pohja kokonaan pois. 2. Levitä kassi auki. 3. Koristele se haluamallasi tavalla teippaamalla. Me teippasimme kassin sisäpuolen, mutta teipit voi ihan yhtä lailla kiinnittää kassin ulkopuolellekin.

4-5. Kun koristelut on tehty, teippaa kirkkaalla, leveällä teipillä kassin sivu- ja pohjasaumat. 6. Taita pohja neliskanttiseksi ja kiinnitä taitokset. Valmista tuli! Kantolenksut voi säästää tai leikata pois.


Meillä paperiset säilytyspussukat ovat päätyneet mm. lelu- ja lankakoreiksi, kukkaruukkujen somistajiksi ja herkuilla täytettynä mökkituliaisiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti