lauantai 14. kesäkuuta 2014

Itä-Pasilan kukkanen


Toivotut leikkipuistotestaukset jatkuvat taas näin kesäkauden startattua! Harmaan ja sokkeloisen Itä-Pasilan kätköistä löytyy mukava paikka lapsiperheille. Pakkamestarinkadun varrella sijaitsee nimittäin leikkipuisto Lehdokin ulkopuisto. Retket uusiin leikkipuistoihin ovat naperoiden kanssa kotiseutumatkailua parhaimmillaan. Nämäkin nurkat olivat minulle mukamas tuttuja ajalta ennen muksuja, mutta lasten matkassa kulkeminen avaa silmiä ihan uudella tavalla, sillä enpä ollut tietoinen, että toimistotornien ja kerrostalojen suojissa on tällainen kiva leikkikeidas. Avarassa puistossa on kiipeilytelineitä pienille ja isommille leikkijöille, hiekkalaatikko, kahluuallas, polkuautoja, keinuja ja ennen kaikkea paljon tilaa juosta!


Leikkipuisto Lehdokkia kutsutaan kuulemma myös Sammakkopuistoksi, siitä on kiittäminen kuvissakin näkyviä erikokoisia puisia kavereita, joita puistosta voi bongailla.
Leikkipuisto Lehdokki on avoinna koko kesän ja lapsille on tarjolla puistoruokaa kello 12 joka arkipäivä heinäkuun loppuun saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti