tiistai 17. kesäkuuta 2014

Jäätelöherkkua Katajanokalla


Uusia kahviloita on aina kiva testailla lastenkin matkassa. Kerran kesäisenä päivänä kävelimme rauhakseltaan Kauppatorin suunnassa, kun näkökenttäämme piirtyi ja mieleemme palasi Katajanokalle avattu Finnair Sky Wheel -maailmanpyörä. Kävelimme sitten vempeleen juurelle ja huomasimme samassa yhteydessä sijaitsevan Allas-kahvilan. Pop up -kahvila ei ole paikallaan ikuisesti, mutta nyt se hehkui uutuuttaan ja parakkien edessä olevat puurimat olivat tuoreina paikoillaan.



Iso terassi, merelle avautuvat maisemat ja vihreät kasvit tekivät kahvitteluhetkestä oikeinkin siedettävän. Me emme tosin tällä(kään) kertaa nauttineet kahvia, vaan ostimme tiskiltä ison purkin herkullista Ben & Jerry's jäätelöä. Jokaisen suun eteen lasit lusikkoineen ja sitten tasaamaan jäätelöpurkki. Ai että maistui hyvältä!
Wc-tilat eivät olleet sieltä houkuttelevimmasta päästä. Parakissa sijainneissa tiloissa saimme kuitenkin välttämättömimmät toimet hoidettua, eikä isoja traumoja jäänyt. Maailmanpyörää ihailimme vielä tällä kertaa vain maasta käsin, mutta emmeköhän me tässä kesän aikana uskalla vielä ilmaankin asti.
Joko te olette testanneet Katajanokan maailmanpyörää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti