keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Lahja purkissa!


Pienet pojat ja pikkuautot - jotenkin ne vain kuuluvat yhteen. Niinpä kun lapset saivat kutsun erään nuoren herran 3-vuotissynttäreille, lahjaksi päätettiin hankkia pikkuautoja. "Mutta kun olisi kiva keksiä jotain vähän erityisempää...", marisi äiti ystävälleen. Näppärällä ystävällä olikin neuvo valmiina: "Osta kasa pikkuautoja, ota ne pois paketeista ja laita johonkin kivaan purkkiin!"

Ihan mahtava idea! Ostin kaupasta perinteisen lasisen säilytyspurkin, kasan pikkuautoja ja muutaman pikkuautokaupunkiin sopivan liikennemerkin. Pikkuautot ja muu rekvisiitta aseteltiin yhdessä lasten kanssa lasipurkkiin ja purkin kylkeen tulostettiin vielä tarrapaperille netistä etiketti. Esimerkiksi näiltä nettisivuilta löytyy valmiita pohjia, joista voi tuunata kivoja etikettejä.

Lahjan antajat olivat kovasti innoissaan pikkuautopurkista ja kyllä päivänsankarikin tuntui tykkäävän Pikku Myyn hillopurkiksi ristimästään lahjasta ;).
Samalla tavalla voi tietysti purkittaa vaikka mitä muitakin pieniä juttuja kuten pikkueläimiä, askartelutarvikkeita tai vaikka kylpyleluja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti