torstai 12. joulukuuta 2013

Viikon vinkki: Joulurieha, Lucia-neito ja tonttupolku

Torstai on toivoa täynnä, tai ainakin menovinkkejä. Tapahtumakalenterista nousee tälläkin kertaa kaupungilla järjestettäviä jouluisia tapahtumia. Ensimmäisenä mainittakoon eilen Kampin Narinkkatorilla alkanut Lasten Joulurieha. Tapahtuma-alueella on lava, jossa esiintyy joka päivä sunnuntaihin asti mm. Muumit ja Hevisaurus. Lisäksi alueella voi nähdä Joulupukin ja osallistua erilaisiin aktiviteetteihin. 
Perjantaina 13.päivä vietetään Lucian päivää. Myös kaupungin kaduilla voi törmätä tähän kultakutriseen valon tuojaan, sillä perinteinen Lucia-kulkue lähtee liikkeelle Senaatintorilta klo 18. Kulkueessa voi nähdä ainakin tonttuja, hevosia ja museoautoja.
Tulevan sunnuntain iltapäivää voi suunnata viettämään esimerkiksi Seurasaareen. Seurasaaren joulupolku on tarkoitettu niin lapsille kuin lapsenmielisillekin ja sinne on kaikilla vapaa pääsy. Joulupolulla pääsee ainakin kuuntelemaan jouluisia satuja ja laulamaan kauneimpia joululauluja. Nälän yllättäessä tarjolla on riisipuuroa ja juhlakentällä voi lisäksi paistaa makkaraa. 
P.S Muistattehan käydä Facebookissa tykkäämässä ja osallistumassa Teatterimuseon lippujen arvontaan. Arvonta löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti