tiistai 3. joulukuuta 2013

Itiksen Stockan lastenhoitohuone

Olemme esitelleet blogissa aiemmin Itiksen lastenhoitotiloja (täällä). Me olemme kuitenkin aina tykänneet kauppakeskuksen yleisiä wc-tiloja enemmän käyttää Stockmannin tavaratalon sisältä löytyviä lastenhoitotiloja. Jo ennen isoja remontteja olivat Stockmannin hoitotilat rauhallisemmat ja jotenkin miellyttävämmät asioida kuin kauppakeskuksen isot yleiset tilat. 
Tokihan meidän täytyi siis käydä heti pikimmiten testaamassa myös uudistuneen Stockmannin hoitotilat. Tilat löytyvät tavaratalon toisesta kerroksesta, lasten leluosaston vierestä. Tilat ovat tietysti, ainakin vielä näin alkuvaiheessa, erittäin siistit, mutta mielestämme erikoista oli, että vaipanvaihtotilaan ei ollut lainkaan ovea. Tila ei muutenkaan ole suuren suuri ja mahduttaa sisäänsä vain yhden asiakkaan kerrallaan. Oveton tila ja haisevat vaipparoskikset saattavat jatkossa tuoda leluhankintoihin pikantin hajulisän, elleivät sitten siivoojat ole paikalla ripeään tahtiin. Wc-tilassa lapset oli otettu hyvin huomioon, sillä paikasta löytyi potan lisäksi myös pieni pönttö.
Avoimen vaipanvaihtotilan vierestä löytyi, niin ikään avoin, alue, jossa oli mikroaaltouuni ja imetysnurkkaus. Syöttötuoli sen sijaan loisti poissaolollaan. Tilassa ei myöskään ollut lainkaan viihdykkeitä pienille, joten erityisen viihtyisäksi tilaa ei ehkä tulisi kutsuttua. 
Itiksen Stockmann ja sen lastenhoitotilat olivat ehkä hienoinen pettymys. Ahtaus ja viihdykkeiden puute eivät houkuta paikkaan muuten kuin todellisen tarpeen vaatiessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti