lauantai 7. joulukuuta 2013

No nyt Poksahti!

Vihdoin saimme mekin aikaiseksi suunnata auton nokan kohti Pikku-Huopalahtea ja siellä sijatsevaa kirpputoria, Pallokala Poksia. Kirpputori sijaitsee osoitteessa Tilkankatu 15 ja ainakin arkipäivänä paikan edessä oli reilusti vapaita parkkipaikkoja autolla paikalle suuntaaville. Auton saa myös ajettua ihan ovien eteen, mikäli on tuomassa myyntiin isompaa satsia tavaraa. Me olimme tällä kertaa enemmänkin katselu- ja hankintakäynnillä, mutta voipi olla, että paikasta joku kerta löytyy myös Lasten matkassa -pöytä ;)
Pallokala Poks on erittäin houkuttelevan näköinen jo ulkoakin päin. Näyteikkunaan ja muuhun sisustukseen on panostettu ja paikasta huokuu enemmänkin kotoisan pikkukahvilan/-myymälän henki kuin peruskirpputori. Paikka on erittäin siisti ja hyllypinot hyvässä järjestyksessä. Vaunujen kanssa sisälle ei mahdu, mutta ne saa jätettyä hyvin ulos katoksen alle. Pallokala Poksissa voi kirppistelyn lomassa nauttia myös kupin kahvia ja lapset viihtyvät hyvin lelukorin ääressä. Takahuoneesta löytyy tätä nykyä myös hoitopöytä vaippoineen!
Mitä Pallokala Poksissa sitten oli ostettavaa? Pöydissä oli enimmäkseen siistejä ja laadukkaita tuotteita. Oli Mini Rodinia, Molo Kidsiä, PO.Pia yms. Hinnat olivat toki myös käytetyn merkkituotteen hintoja, eli ihan kahdella eurolla vaatteita ei irronnut. Meille tarttui tällä kertaa matkaan hieman leluja ja tonttulakki, joskin muutamat toppahousut jäivät vielä mieleen kummittelemaan.
Pallokala Poksin pöytävuokra on 35€/vko ja lisäksi myynnistä otetaan 5% provisio. Kirpputorin pitäjä pitää hyllyn järjestyksessä, joten myyjän itse tulee vain tuoda tuotteet hinnoiteltuna paikalle ja hakea myymättä jääneet pois. Helppoa, vai mitä!
Onko Pallokala Poks teille jo tuttu kirpputori?
P.S Tänään lauantaina Pallokala Poksissa on lisäksi meidän lempinettikauppamme Lilla Companyn pop up shop. Kannattaa varata runsaasti käteistä mukaan ja mennä katselemaan tarjontaa. Lilla Companystä on tulossa aivan oma postauksensa lähipäivinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti