perjantai 6. joulukuuta 2013

Joulu ikkunassa

Ihana joulumielen tuoja kaikille Helsingin keskustassa liikkuville lapsille ja lapsenmielisille on vuodesta toiseen näyttävämmäksi muuttuva Stockmannin jouluikkuna. Aleksanterinkadun ja Keskuskadun puoleinen kulmaikkuna somistetaan joka joulu eri tavalla. Yleensä ikkunasta löytyy lumisia maisemia, liikkuvia osasia ja talvista tunnelmaa. Niin tänäkin vuonna!
Ikkunan viereen on asennettu myös tukeva puinen seisomateline, jotta kaikkein pienimmätkin pääsevät ihastelemaan joulumaisemaa. Meidän muksuille jouluikkuna on jo perinne, joka vuonna sitä on käyty katsomassa ja isoimmat lapset osasivat jo odottaa retkeä. Tosin tänä vuonna jouluikkuna oli saanut kilpailijan, kun viereiseen näyteikkunaan oli rakennettu upea Lego-kaupunki. Taidokkaat rakennelmat herättivät juuri pikkulegoikään tulleissa testiryhmäläisissä ihastuneita huokauksia.
Stockan kulmilla pyöriessä kannattaa piipahtaa myös Kolmen Sepän aukion Joulumaailmassa. Puisissa pikkumökeissä on myynnissä mm. herkkuja ja käsitöitä ja paikalla on joka päivä myös joulupukki.
Oikein hyvää itsenäisyyspäivää teille kaikille! Tänään seurataankin sitten hieman erilaista itsenäisyyspäivän juhlavastaanottoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti