tiistai 10. joulukuuta 2013

Testissä Italon pizzat

S-ryhmän ravintoloita tuntuu nousevan Helsingin keskustaan melkoisella vauhdilla. Yksi ryhmän uutuuksista on Forumin Kukontorilla, eli kauppakeskuksen kolmannessa kerroksessa, sijaitseva Ristorante Italo. Kuten nimestäkin voi päätellä, listalla on italialaistyyppistä ruokaa; pitsaa, pastaa, risottoja ja salaatteja.
Ravintolan perältä löytyy lapsille viihdyttävä leikkipaikka, joka pitää sisällään leikkikeittiön ja kaksi puuharuutua. Arkipäivänä lounasaikaan ravintola oli aika täynnä, mutta parin pikkuvauvan lisäksi muita lapsiasiakkaita ei näkynyt, joten testiryhmän juniorit saivat vallata leikkinurkan itselleen. Syöttötuoleja oli useampia ja lasten ruokalistassa oli väritystehtäviä. Kynäpurkkejakin näkyi hyllyillä. Tällä kertaa leikkinurkka veti kuitenkin lapsia puoleensa, joten muuta viihdykettä ei ruokaa odotellessa tarvittu. 
Ruoaksi tilasimme kaikille pitsaa. Annokset olivat niin isoja, että yhdestä pitsasta olisi riittänyt hyvin äidille ja kahdelle tai ehkä jopa kolmellekin pienelle lapselle. Varmuuden vuoksi neljävuotiaalle tilattiin kuitenkin oma pitsa. Italon lasten menussa oli myös muita annoksia, ainakin erilaisia pastoja. Ruoka oli ihan hyvää, mutta pääruoan sijaan erityiskehuja ansaitsee alkupalaleipä ja etenkin sen kanssa tarjottu oliivitahna.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti