maanantai 27. lokakuuta 2014

Töölöläispuiston uudet kuteet

Leikkipuistoja testattiin kesällä ja alkusyksystä ahkerasti. Kuten postauksen kuvista voi päätellä, tässäkin puistossa vierailtiin itse asiassa jo viime kuun puolella. Tämä leikkipaikka on blogissa vilahtanut aikasemminkin, melkein vuosi sitten nimittäin kirjoitimme Taka-Töölössä sijaitsevasta Topeliuksen puiston leikkipaikasta. Tänä kesänä leikkipuistossa oli käynnissä kattava remontti ja aurinkoisena syyspäivänä kokosimme neljästä juniorikaveruksesta ja kahdesta äitiystävästä koostuvan poppoon ja kävimme testaamassa, miten leikit sujuvat uudistuneessa puistossa.


Ja hyvinhän ne sujuivat! Uusia juttuja leikkipaikalla olivat ainakin kiipeilyteline, karuselli ja tasapainoilupuut. Puistossa riitti vilskettä. Olimme liikkeellä puoliltapäivin ja yksi päiväkotiryhmä sekä useita pienempiä ja isompia leikkijöitä vanhempineen oli saapunut paikalle. Töölössä asuva ystäväni tiesikin kertoa, että remontin jälkeen jo ennestään tykätyn Topeliuksen puiston suosio on noussut ihan uudelle tasolle. Leikkikavereista hiekkalaatikolla ei siis pitäisi olla pulaa.


Uusittu Topeliuksen puisto on mukava lisä Töölön alueen jo vähän vanhentuneeseen leikkipuistotarjontaan. Toivottavasti muitakin keskustan leikkipaikkoja vähitellen kunnostetaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti