maanantai 13. lokakuuta 2014

Puuroraati

Semper lähetti Vauvan bloggaajille testattavaksi uusia hedelmäisiä pussipuuroja. Me kokosimme pöydän ääreen lapsiraadin maistelemaan näitä suoraan pussista nautittavaksi sopivia puurovälipaloja. Puurojen lisäksi raati sai herkutella jo ennestään tutuilla smoothieilla ja hedelmävälipaloilla.Esitelläänpä ensimmäiseksi raadin jäsenet:

Herra Fiilisruokailija, 6 vuotta. Lempimarja puolukka, tykkää myös sitrushedelmistä. Välillä haaveilut häiritsevät ruokailuhetkeä, toisinaan nälkäisenä lautanen tyhjenee pikavauhtia. Mummin kalalaatikko puolukkahillolla uppoaa kuitenkin aina.

Herra Ennakkoluuloton, pian 5 vuotta. Reipas syöjä, joka maistelee kaikkea mielellään ja tykkää eksoottisistakin makuyhdistelmistä. Lautanen tyhjenee vauhdilla lähes joka aterialla. Lempihedelmä viinirypäle, lempimarja mansikka.

Neiti Kaikkiruokainen, 3 vuotta. Lempihedelmä banaani, jota söisi vaikka joka aterialla. Maistelee ennakkoluulottomasti monia makuja ja lopettaa ruokailun kun vatsa on täysi. Kaikkiruokaisen vatsaan mahtuu (tai ei mahdu) yhtä hyvin niin hampurilaiset kuin hernekeittokin.

Herra Herkkusuu, 2 vuotta. Jos tämä herra saisi valita, söisi hän ensin jälkiruoan ja sitten vasta pääruoan. Ruokapöydässä raadin kuopus viihtyy silloin, kun hänellä on nälkä, tai jos tarjolla on jotain hyvää. Hedelmät ja marjat ovat herkkuja, parhaiten maistuvat vesimeloni, banaani ja isovanhempien mökkimetsistä poimitut metsävadelmat.


Semperin uusia puuromakuja on kolme; hedelmäinen, omena & persikka ja päärynä & aprikoosi. Puurot sisältävät riisi- ja kaurajauhoa sekä kaurahiutaleita. Puuroihin ei ole lisätty sokeria, eivätkä ne sisällä maitoa. Raatimme maisteli kaikki kolme makua ja tässä heidän lahjomaton tuomionsa:

Hedelmäinen puuro
Herra Fiilisruokailija: Namia! Maistuu omenalta!
Herra Ennakkoluuloton: Namm! Maistuu kaura... ja omena...
Neiti Kaikkiruokainen: Naam! Päärynää!
Herra Herkkusuu: NAM! Lisää!

Päärynä- & aprikoosipuuro
Herra Fiilisruokailija: Ihan saman makuista kuin ensimmäinen (hedelmäinen), mutta makeampaa... parempaa!
Herra Ennakkoluuloton: Maistuu aprikoosilta ja banaanilta...
Neiti Kaikkiruokainen: Banaanilta... jugurttijuomalta..
Herra Herkkusuu: NAM! Lisää!

Omena- & persikkapuuro
Herra Fiilisruokailija: Taas sama maku!
Herra Ennakkoluuloton: Hmm... rypäleitä... ei oikein muuta...
Neiti Kaikkiruokainen: Maistuu hyvältä... banaanilta ja jugurttijuomalta.
Herra Herkkusuu: NAM! Lisää!


Lopputuloksena saimme selville, että puurot upposivat junioriväkeen ennätysvauhdilla ja parhaimmat makupisteet sai Päärynä-Aprikoosi -puuro. Jälkiruokana herkuteltiin vielä Semperin Fruktmumseilla, jonka jälkeen iloiset lapset jatkoivat leikkejään vatsat täynnä. Todistettavasti Semperin puurot sopivat siis myös isommille lapsille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti