maanantai 1. huhtikuuta 2013

Rosso, Citykäytävä

Testiryhmä: 2 aikuista, 2 lasta (9 kk, 3 v.)

Testiryhmä kävi lounastamassa perinteikkäässä Rossossa, tällä kertaa aivan Helsingin ytimessä, eli Citykäytävän ravintolassa.


Rossossa on lapsivieraiden kannalta puitteet kohdallaan; löytyy leikkipaikka, laaja lastenlista, syöttötuolit ja jopa ruokalappuja oli tarjolla, jos oma sattuisi unohtumaan kotiin. Paikka näyttäisikin olevan lapsiperheiden suosiossa, sillä suurin osa lounastajista oli liikkeellä naperoiden kanssa. Kolmevuotias ryntäsi oitis leikkipaikalle. Aikuisen silmään puuhanurkkaus, kuten koko ravintola, alkaisi olla jo pienen uudistuksen tarpeessa, mutta lapsi viihtyi hyvin.


Vauvan ruoan sai lämmittää itse leikkinurkan viereen asetetussa mikrossa ja mukavaa oli, että pöydälle oli laitettu valmiiksi pino lasten lautasia ja pienempiä ruokailuvälineitä. Leikki-ikäinen halusi syödä kalaa, joten hänelle tilattiin lohta tattikastikkeella. Annos oli todella iso ja vaikka lapsen mielestä ruoka oli hyvää, jäi aika paljon syömättä. Äiti arvosti sitä, että lisukkeena oli perunamuusia ainaisten ranskalaisten sijaan. Aikuisten ruoka (kasvispasta ja lounaslistan uuniperuna) olivat myös ihan ok. Hoitopöytä löytyi ainakin naisten vessasta.

Tilojen pienoisen tunkkaisuuden lisäksi Citykäytävän Rosso saa miinusta siitä, että sinne pääsy vaatii parinkymmenen rappusen kiipeämistä. Hissiä ei paikassa ole, joten rattaiden mukaan saamiseksi tarvitaan joko yksi voimanainen/-mies tai kaksi aikuista. Phuh! :)


Lompakkoystävällisyys: ♥ ♥   
Lasten kanssa liikkuminen:     
Lapsimyönteinen ilmapiiri: ♥ ♥ ♥  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti