torstai 4. huhtikuuta 2013

Ravintola Virgin Oil, Helsinki

Testiryhmä: kaksi aikuista, kaksi lasta (1,5v ja 4v)

Kiireinen lounas nautittiin tällä kertaa Helsingin keskustassa sijaitsevassa Virgin Oilissa (Kaivopiha, Mannerheimintie 5). Ravintolan lounas on tullut tutuksi jo aiemmin, mutta tällä kertaa mukana oli myös jälkikasvua. Virgin Oilin lounasbuffa on ihan maistuva, mutta toistaa melko usein itseään. Näin ollen liian usein (ainakaan salaattibuffalla) siellä ei kannata käydä.


Pisteitä Virgin Oil saa siitä, että leikki-ikäinen sai syödä vatsansa täyteen buffapöydästä reilulla neljällä eurolla. Ei siis rokottanut lompakkoa lapsen kohdalla liikaa ja vatsa täyttyi. Taapero nautti omia eväitään, jotka henkilökunta lämmitti pyydettäessä, Myös syöttötuoli löytyi ravintolasta helposti, kuten myös syrjäinen pöytä, jonka ääressä häiritsimme mahdollisimman vähän muita asiakkaita.


Virgin Oilin tunnelma ja valaistus on hämärää, melkein yökerhomaista. Päivisin sieltä on kuitenkin saatavilla lounasta lapsillekin, vaikka ympäristö ei muuten niin houkuttelevalta lapsivieraille vaikutakaan. Wc-tilat ovat melko pienet, eikä niistä löydy pottaa tai lastenhoitotasoa. Myöskään töhrinnät ja wc:n nurkasta löytynyt tyhjä minttupullo eivät olleet omiaan houkuttelemaan vaipanvaihtoon. Onneksi Stockmann on lähellä ja saimme hoidettua tarpeelliset hoitohommat siellä.

Virgin Oiliin pääseminen rattailla on melko haasteellista pitkien portaiden vuoksi. Jos sisälle kuitenkin toisen avustamana pääsee, ovat ravintolan tilat väljät ja rattaat on mahdollista saada pöydän viereenkin. 


Lompakkoystävällisyys: ♥ ♥   
Lasten kanssa liikkuminen:   ♥  
Lapsimyönteinen ilmapiiri: ♥ ♥   Ei kommentteja:

Lähetä kommentti