perjantai 12. huhtikuuta 2013

Lasten matkassa!

Hei kaikki uudet sekä vanhat lukijat ja tervetuloa mukaan Lasten matkaan, joka jatkuu nyt Vauva.fi-sivuilla!
Blogissamme reissaamme ja retkeilemme, teemme ja testaamme - lasten kanssa ja lasten ehdoilla (ja välillä vähän aikuistenkin). Lasten vuosimallia -08, -09, -11 ja -12 matkassa seikkailee kaksi helsinkiläisäitiä. Välillä matkaan ehtivät myös isät ja muut vierailevat tähdet. Reviirinämme on pääasiassa pääkaupunkiseutu, mutta muuallekin saatamme toisinaan eksyä. Käyntikohteita arvostelemme aina samoin kategorioin sydämillä. 
Blogimme sai alkunsa vuoden 2012 lopulla, kun kaipasimme nettisivustoa, josta löytyisi vinkkejä, mitä lasten kanssa voisi päivisin tehdä ja minne heidän kanssaan kehtaisi mennä. Kun tällaista sivua ei tuntunut löytyvän, päätimme alkaa kirjata itse ylös paikkoja, joissa lasten kanssa liikuimme. 
Pääasiassa testailemme lapsiperheille sopivia ravintoloita, retkikohteita ja "menomestoja". Kerromme blogissamme, millaisia testaamamme paikat ovat lasten kanssa liikkua ja miten niissä on huomioitu pienet vierailijat. Toivomme, että voimme antaa muillekin lasten kanssa liikkuville vinkkejä paikoista, joissa kannattaa käydä ja sitten taas toisaalta tietoa niistä kohteista, jotka eivät ole syystä tai toisesta lapsiperheille sopivia. 
Testaamisen lisäksi kerromme blogissa jonkin verran arkipäivien puuhista ja touhuista ja jaamme hyviksi havaittuja vinkkejä lasten kanssa liikkumiseen ja lapsiperhearjesta selviytymiseen. Blogin sivupalkista löytyy myös linkki ylläpitämäämme tapahtumakalenteriin, josta löytää ajankohtaisia menovinkkejä.

Toivottavasti viihdytte Lasten matkassa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti