tiistai 2. huhtikuuta 2013

F8 Café, Stockmann

Testiryhmä: 2 aikuista, 2 lasta (8 kk & 1,5 v.)

Helsingin keskustan Stockmann-tavaratalon 8. kerroksessa sijaitsee Fazerin F8-ravintolamaailma. Täältä löytyy oma soppensa niin ruokailuun, kahvitteluun kuin kuohuviinin nautiskeluunkin. Kävimme testaamassa kahvilapuolen, eli F8 Cafén arkipäivänä kahden pienen lapsen kanssa. Avarassa ja valoisassa kahvilassa oli puheensorinasta huolimatta rauhallinen tunnelma. Lapsille oli tarjolla syöttötuoleja ja lastenruoan omatoimista lämmitystä varten mikro.F8 Caféssa ei ole pöytiintarjoilua, vaan syömiset ja juomiset käydään itse valitsemassa vitriineistä, nostetaan tarjottimelle ja kannetaan kassan kautta pöytään. Tarjolla oli erilaisia makeita herkkuja sekä pientä suolaista purtavaa. Lapset söivät lounasta ja äidit herkuttelivat bebé-leivoksilla ostosreissun lomassa, helppoa ja virkistävää!


Lompakkoystävällisyys: ♥ ♥ ♥  
Lasten kanssa liikkuminen:     
Lapsimyönteinen ilmapiiri: ♥ ♥ ♥  2 kommenttia :

  1. Samaa mieltä ehdottomasti. Hyväksi ja kivaksi todettu paikka. Tosin Stokkalla omaa haastetta vaunujen kanssa liikkuessa tuo aina liian ruuhkaiset hissit ja vaunujen kanssa jää usein hissikyydistä pois kun kiireisimmät ryntäävät ovien eteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Stockan hissit on kyllä kummalliset..ihmisiltä unohtuu käytöstavat ja välillä tuntuu, että siellä pitäisi olla järjestysmies paimentamassa :). Meidän vinkkimme vaunujen kanssa liikkuvalle onkin välttää niitä päähissejä ja etsiä yksittäiset hissit, joita on muutamia pitkin tavarataloa. Niillä saa yleensä odotella aika rauhassa. Kohtahan vinkit tulevat taas tarpeeseen, kun Hullut päivät alkavat (jos joku nyt uskaltautuu vaunujen kanssa sinne lähtemään ;))

      Poista