maanantai 6. heinäkuuta 2015

Brunssi Kartanon mailla

Perhebrunssit saivat muutaman kuukauden tauon jälkeen jatkoa kun suunnistimme ystävien kesken itäiseen Helsinkiin. Brunssipaikaksi valikoitui tällä kertaa Rastilan kartanossa sijaitseva ravintola Lähiö. Lähiö mainostaa nettisivuillaan olevansa kartanoravintola ilman jäykkää pönöttämistä. Tämän lauseen rohkaisemana uskalsimme suunnistaa paikalle eräänä aurinkoisena lauantai-aamupäivänä neljän aikuisen ja neljän alle kouluikäisen lapsen kanssa.


Rastilan kartano sijaitsee leirintäalueen porttien sisäpuolella. Rohkeasti siis vain porteista sisään ja auto parkkiin kartanon parkkipaikalle. Iso nurmikenttä houkutteli lapsia kirmaamaan ja pihalta löytynyt "vankilamökki" siivitti lasten mielikuvitusleikit yhä hurjempiin korkeuksiin. Sisällä ystävällinen henkilökunta toivotti koko poppoon lämpimästi tervetulleeksi ja syöttötuolikin aseteltiin pöydän päähän porukan pienintä varten valmiiksi. Brunssipöydästä löytyi muun muassa salaatteja, lammasmakkaraa, kasvismunakasta, muroja, talon leipää ja herkullista smoothieta. Valikoimaa ei ollut ylenmääriä, mutta niin juonioriväki kuin aikuisetkin saivat vatsansa pullolleen. Brunssiaterian kruunasi vielä jälkipalaksi paistetut vohvelit, jotka valmistuivat tällä kertaa perheen isien toimesta.
Ravintolan wc-tiloissa pienimmät asiakkaat ja heidän hoitajansa oli huomioitu muun muassa potalla ja puhdistuspyyhkeillä.

Ravintola Lähiön brunssi tarjoillaan lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-16. Hintaa herkuttelulle tulee aikuisilta 21,50e ja lapsilta alle 12v 8e. Alle kuusivuotiaat naperot nauttivat brunssin antimista ruokailevan aikuisen seurassa ilmaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti