torstai 11. kesäkuuta 2015

Viikon vinkki: Päivä Helsingissä

Kesä on aluillaan ja yksi varma merkki kesän alkamisesta on pääkaupunkimme oma Helsinki-päivä. Helsinki-päivää vietetään perinteisesti kesäkuun 12. päivä ja tänä vuonna tuo päivä osuu perjantaille. Tarjolla on paljon iloista ja monipuolista ohjelmaa pitkin kaupunkia - niin maalla kuin merelläkin. Erityisesti lapsille ja perheille suunnatun ohjelman voi katsoa täältä.

Lasten matkassa -testiryhmän parhaat tärpit Helsinki-päivän viettoon ovat
  • Pelastuslaitoksen Helsinki-päivä: Kaikki Helsingin pelastusasemat, Haagan pelastusasemaa lukuun ottamatta, ovat avoinna kello 10.00-18.00 välisenä aikana. Asemalla pääsee tutustumaan henkilöstöön, hoito- ja pelastusvälineisiin sekä turvallisuusasioihin.
  • Teatterisuunnistusta Teatterimuseossa: Helsinki-päivänä Teatterimuseossa on avoimet ovet kello 11-20  ja ohjelmassa muun muassa lapsiperheille suunnattua teatterisuunnistusta.
  • Staran avoimet työmaat: Stadin oma rakentaja Stara avaa kolme työmaata yleisölle Helsinki päivänä. Työmaat, eli Lauttasaarentien pyörätien rakentaminen, Vallilanlaakso, Isonniityn viherrakentaminen ja vesihuollon saneeraus sekä Alakivenpuiston rakentaminen ovat avoinna kello 12-14 ja kaikenikäiset ovat tervetulleita.
Entäs siellä ruudun takana, meinaatteko lähteä katsastamaan Helsinki-päivän tarjontaa? Lisää kesäkuun menovinkkejä löytyy blogin tapahtumakalenterista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti