keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Hotelli Corralejossa niin pienille kuin isoillekin

Majoituimme keväisellä Fuerteventuran reissullamme hotellissa Suite-Hotel Atlantis Fuerteventura. Iso hotellialue sijaitsee rauhallisella paikalla, hieman Corralejon keskustan ulkopuolella. Hotelli oli tasokas, mutta sopii puitteiltaan erittäin hyvin myös lapsiperheille. Pariskunnille ja yli 16-vuotiaille hotellialueelta löytyy erillinen Premium-alue, mikäli haluaa nauttia lomastaan ilman riemusta kiljahtelevaa pikkuväkeä. Hotellin erittäin laajalla ja osittain vehreälläkin alueella on useita uima-altaita. Meidän käynnin aikaan altaista pari oli myös lämmitettyjä, joka teki uintikerroista hieman miellyttävämpiä. Huoneet olivat siistejä ja jokaisessa huoneessa oli joko parveke tai terassi.
 Hotellin alueelta löytyi myös useita ravintoloita. All inclusive -pakettiin kuului pääosin ruokailut hotellin buffet-ravintolassa, mutta tämän lisäksi pari kertaa viikossa pääsi illallistamaan hieman tasokkaammissa puitteissa aasialaisessa tai espanjalaisessa ravintolassa. Lapsiystävällistä ohjelmaa hotellialueella oli tarjolla niin päivisin kuin iltaisinkin. Päivisin lapset saivat osallistua mini clubin askartelu- ja leikkihetkiin ja iltaisin katetulla ulkoilmalavalla oli lapsille oma mini disco päivittäin vaihtuvine esityksineen.
Parasta antia, lasten näkökulmasta, hotellialueella olivat tietenkin useat uima-altaat sekä kohtuullisen kokoinen leikkialue. Leikkialueella rakentuivat hiekkakakut ja opittiin uudet, joskin äidin lapsuudesta tutut leikit kirkonrotasta keinupalloon. Välillä pelattiin tennistä ja jalkapalloa alueen kentillä ja välillä heitettiin palloa verkon yli beach volleyn henkeen. Hieman voisi hotellissa olla jo restauroimisen aihetta, mutta perussiistit puitteet paikassa kuitenkin oli. Hotellikuolemaa ei Suite-Hotel Atlantis Fuerteventurassa ehtinyt viikon aikana tulla, juurikin alueen laajuuden ja monipuolisuuden vuoksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti