keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Ravintola Del Mar

Testiryhmä: 6 aikuista, 3 lasta (5kk, 1,5 v. & 3 v.)

Olimme kuulleet paljon kehuja Herttoniemenrannassa sijaitsevasta ravintola Del Marista. Niinpä päätimme juhlistaa siellä erään perheenjäsenen merkkipäivää lähisuvun voimin. Koska meitä oli isohko seurue, olimme tehneet pöytävarauksen hyvissä ajoin. Tämä kannattikin, sillä ravintola ei ole suuren suuri ja asiakkaita riitti tavallisena sunnuntaipäivänä.

Kaikille kolmelle lapselle oli varattu syöttötuolit pitkän pöydän ääreen. Nuorimmaiselle, vasta istumaan oppineelle, tarkkasilmäinen tarjoilija toi lisäksi oma-aloitteisesti ylimääräisen tyynyn fyllingiksi. Ruokaa odotellessa isommat lapset saivat viihdykkeeksi kirjoja ja leluja, muutenkin palvelu oli erittäin ystävällistä ja lapset huomioon ottavaa. Del Marin ruoka on espanjalaistyylistä. Seurueemme testasi pihvejä, kalaa ja kanaa sekä lasten listalta lihapullia ja grillipihviä. Kaikki olivat tyytyväisiä annoksiinsa, kuulemamme kehut eivät siis olleet tuulesta temmattuja.

Del Marissa ei ole varsinaista lastenhoitohuonetta, mutta naistenvessa on sen verran iso, että vaipan vaihtaminen onnistuu siellä.

Lasten matkassa suosittelee!


Lompakkoystävällisyys: ♥ ♥ ♥  
Lasten kanssa liikkuminen:     
Lapsimyönteinen ilmapiiri: ♥ ♥ ♥  


2 kommenttia :

 1. Hei, blogissani on sinulle haaste

  http://mamas3cuties.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, mama! Tartumme siihen lähipäivinä... :)

   Poista