lauantai 26. tammikuuta 2013

Aamupala Fazerilla


Testiryhmä: kaksi aikuista ja kaksi lasta (1,5v ja 7kk)

Pääsimme nauttimaan Fazerin kahvilan herkullista aamupalaa kuopusten kanssa kun isät veivät esikoiset urheilemaan. Välillä tekee ihan hyvää viettää laatuaikaa hieman pienemmällä porukalla niin, että lapsi saa nauttia vanhempansa jakamatonta huomiota. Pienempi lapsimäärä on myös huomattavasti helpompi hallita esimerkiksi kaupungilla liikkuessa :)
Aamupala Fazerin kahvilassa Kluuvikadulla oli erittäin positiivinen kokemus. Arkipäivänä hinta on kohtuullinen (11,90€) ja pöydästä löytyy jos jonkinmoista herkkua. Niin ja niistä oikeista herkuista puhuttaessa täytyy mainita, että "jälkiruuaksi" oli ainakin viittä erilaista kakkua :)

Fazerin aamupala tarjoillaan arkisin klo 7.30-10.30. Me varasimme pöydän etukäteen, mikä osoittautui hyväksi ideaksi, vaikka muutenkin tilaa olisi ollut. Meille oli varattu pöytä hieman väljemmältä alueelta ja rattaat mahtuivat hyvin lähelle pöytää. Myös syöttötuolit oli aseteltu jo valmiiksi varaamaamme pöytään, mikä helpotti pöytään asettumista huomattavasti. Aamupalabuffet sisälsi mm. sämpylää, jugurttia, hedelmäsalaattia... Tarkemman listan voi lukea täältä. Pöydästä oli helppo napata pientä purtavaa myös taaperolle, joka saatiin näin pysymään aamupalan ajan tyytyväisenä. Vauva tyytyi vielä omiin eväisiin sekä muihin viihdykkeisiin.
Fazerin kahvilasta löytyy siisti ja tilava lastenhoitohuone, jota testiryhmä pääsi muutaman kerran testailemaan. Huono puoli oli, että paikalla oli samaan aikaan useampikin lapsellinen porukka nauttimassa aamupalasta, eikä yksi lastenhoitohuone tuntunut riittävän kysyntään, joten jonottaminen tuli tutuksi.

Aamupalalle kannattaa suunnata tarpeeksi aikasin, että ehtii rauhassa nauttia buffet'n antimista. Testiryhmälle meinasi tulla kiire, kun tarjoilijat alkoivat kerätä antimia pöydästä jo pois, mutta onneksi teet ja kakut ehdittiin saada ja nauttia. Kaiken kaikkiaan aamupala, ainakin kahden vaippaikäisen kanssa, oli oikein mukava ja jopa rentouttava kokemus, mikä pitää ehdottomasti ottaa vielä uusiksi!

Lompakkoystävällisyys: ♥ ♥   
Lasten kanssa liikkuminen:  ♥  ♥ 
Lapsimyönteinen ilmapiiri: ♥ ♥   


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti